Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

Bajnokság 3. forduló

2009.02.13. 04:00 - Jansi_

Jimbis Kaan - Jansi FC  "Kéne már egy győzelem!"
Igencsak ráférne az ínséges idők után egy jó eredmény a csapatunkra. Sajnos a mostani sikertelenség igencsak megtépázta az önbizalmunkat, így biztosan nagyon nehéz dolgunk lesz az 5. helyen álló Jimbis Kaan csapata ellen. Bár a csütörtöki edzés nem sikerült túl fényesen, a mester így is optimista.
Eric mester: "Győzelemre játszunk! A fiúktól azt kérem, hogy mutasság meg mindenkinek, hogy mennyire "vagányak" és hozzák el Tatabányára a 3 pontot. Minden más eredmény csalódás lenne."

Virtual Players - Mena FC
A szűkös győzelmeiről egyre inkább elhíresülő Mena most végre kibontakozhat, hiszen ellenfelük nem épp a csoport legerősebb csapata. Ennek ellenére, ha komolytalanul veszik a vendégek a találkozót, akkor akár bajba is kerülhetnek. Vélhetően a Mena-fiúk a kupatalálkozóra tartalékolnak, de bizonyára a bajnokit is komolyan veszik.

AC Szuli - fc szalci
A rivális csapat otthonában javíthat a kupából búcsúzó fc Szalci. Ellenfelük egyelőre nem találja tavalyi jó formáját, így elmondható, hogy jó eséllyel lépnek pályára a tatabányaiak. Az fiatal támadósor egyre inkább tekintélyt parancsol magának. Érdeklődve várjuk, hogy idegenben mit fog alkotni a támadótrió.

szekszárd Klub - Tökösgyerekek FC
A női tulajdonossal bíró szekszárd az utolsó helyről várja a találkozót. Tuli mester ezzel ellentátben a bajnoki címért küzd, ráadásul a héten két játékossal is erősített csapata, így vélhetően könnyű mérkőzés vár majd a budapesti csapatra. Vajon hogyan sikerül az újoncok debütálása a Tökösgyerekek mezében?

Viki13 FC - Sörwood Újpest
A csoport igazi rangadója lesz a találkozó. Az első helyezett csapat fogadja a 2. helyen állót. Vámosi fiai egy esetleges győzelemmel már most leszakítanák a többi csapatot maguk mögűl. Valószínű, hogy a hazai mester nagyon feltüzeli a fiait, hiszen az ellenfelük egy újpesti csapat és köztudott, hogy vendég a mester nem rajong a "lilákért".

LOTR SC - AnciTeam - Ugyan Anciék a 3. helyen vannak és ellefelük pedig a hetedik helyen tanyázik, mégis már az egy pont megszerzése is bravúr lehet Kurusáéknak.

Riazor FC - SSC Tatabánya - Két nullpontos csapat csatája. A vesztes csapat lassan lassan elkezdhet barátkozni a gondolattal, hogy igenis "kiesési gondjaik" vannak!

GödiZSE - Vfb Tatabánya - Az eddig hibátlan tatabányai csapat az egyik kiesőjelölt otthonában készül lecsapni. Vendég győzelem várható!

TGT ValenciLA - Vágtázó Csirkeszemek - A csoportban vezető Csirkéknek nagyon jót tett a Bari kupa, hiszen az idei szezonban nagyon magabiztosan fociznak. Ha így folytatják akkor lassacskán kitűzhetik célnak a bajnoki aranyat.

FC Zsoma - Császár FC - Testvérháború várható a ligeti katlanban, ugyanis a csapatok kispadján két Szentjobbi ül. Reméljük, hogy nem okoz a találkozó családi viszályt, és színvonalas meccset produkál a két csapat. Annyi biztos, hogy igazi rangadó lesz, a meccs kimenetele megjósolhatatlan.

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr45940078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mena77 2009.02.13. 09:10:58

Szerkesztő úr jól látja ! A kupameccs előtérbe van helyezve,ezért (nem kifogás!) laza játékot kérek a srácoktól !
A védelemben is az "ifisták" szerepelnek majd túlnyomó többségben 1-1 rutinosabbal kiegészülve,de így is látok esélyt a győzelemre az előzetes feltérképezés alapján! Hátsó sora valamelyest erősödhet az ellenfélnek ,ugyanis több 800 millióéert igazolt kapust ! De bízom egy újabb 2:1-es sikerben !!!

j4ns1 2009.02.13. 09:59:11

Egy 2:1-es saját sikerrel én is kiegyeznék!

Tuli80 2009.02.13. 11:49:28

Sok sikert mindenkinek!!!
Én most a már jól ismert "Mena taktikával" laza játékkal fogok pályára lépni és remélem megszerezzük a 3 pontot így is!!!

emike32 2009.02.13. 15:10:57

Meg kell szereznünk az első győzelmünket.Ha ez most sem sikerül akkor tényleg elgonolkodhatunk,hogy helyünk van-e az V.ligában.

fc szalci 2009.02.14. 17:41:34

Jansika ezt este át kell beszélni!!!

Jansi_ 2009.02.14. 18:24:46

Ismét egy zakó. Elcsépelten hangzik, de nagyon gyengék vagyunk. Igyekszünk változtatni, de idő kell, míg kikecmergünk ebből a gödörből.

mole77 2009.02.15. 09:05:39

"Ismét egy zakó"
De még mekkora!!!Janeszkám elkellene gondolkodni a hogyan továbról ez nagyon kevés...Esetleg tanácsokat kérni olyan managerektől akik magasabb szinten űzik a játékot mint te:)

Jansi_ 2009.02.15. 11:46:38

Megtörtént. :)))
Tegnap le is ittam magam csalódottságomban. Ez úton köszönöm az fc Szalci menedzserének minden segítséget.

Egyébként hozzátartozik a tegnapi nap eseményeihez, hogy a megjelent vezetők közül még a másik zakós Mena mester volt a kelleténél több alkohol hatása alatt.

A buli jó volt, de volt néhány hiányzó is. Remélem tudnak igazolást hozni!!!
süti beállítások módosítása