Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

Csukás Laci - avagy köszönjük Szalci

2010.08.08. 09:45 - Jansi_

Tatabánya nem túl nagy város... Már pár évvel ezelőtt lehetett hallani egy olyan hírt, hogy van egy 16 éves fiatal focista aki nagyon ígéretes lehet nemcsak a tatabányai de a nemzeti labdarúgást tekintve is. A játékost Csukás Lacinak hívják, és a sasszemű fc Szalci megfigyelők azonnal leigazolták csapatukba, ahol kiváló edzésmunka után hamarosan bemutatkozott a Maurer nevével is fémjelzett, akkor még IV. osztályú csapatban.

Tehetségével rengeteg csapatnak felkeltette figyelmét, és mikor a hőn szeretett csapata hanyatlani kezdett, akkor a sokak által Stadler Józsibácsihoz hasonlított Szalci mester (a klubigazgató) behívta a kis "Csukit" az irodájába.
A futballt szerető klubigazgató nem akarta, hogy elkallódjon fia, így nehéz szívvel, de átadólistára tette őt, és a következőt mondta: "Fiam, neked a Jansi FC-ben kell folytatnod. Jó munka folyik ott, és a tehetséged is kellőképpen tud majd kamatozni. Dukai Janitól rengeteget tanulhatsz majd, és nem szakadsz el a családodtól sem."

Ahogy ez lenni szokott, ez után Csuki a Jansi FC-vel írt alá. (Egy kicsit talán emlékeztet ez a történet Diego Maradona átigazolására, amikor az argentin zseni az Argentinos Juniorsbol, a Boca Juniorsba igazolt egészen fiatalon.

Csukás Lacit azonnal felkapta a média:

Örülök, hogy itthon maradtam. Csak pár sarokra van a pálya onnan, ahol lakok. Szerettem az fc Szalciban játszani, de itt ugyanúgy otthon érzem magam.
Nagyon nagy szeretettel fogadott mindenki. Jó érzés, hogy az élő legenda Dukai Jani mellett ülhetek az öltözőben, és az is, hogy az első játéknál a saját csapatába választott.
Köszönök mindent egykori csapatomnak, egy darabot magammal hoztam abból a stílusból amit képviselnek. Reméljük, hogy még felvirágzik a csapat és nem én leszek a hirmondója annak, hogy volt egyszer egy fc Szalci.
 

Dukai Jani:

Csuki nagyon nagy tehetség. Mindenki ismeri a nevét Tatabányán. Többször játszottam ellene és csodáltam tehetségét. Emellett nagyon tisztelettudó. Egy kicsit a fiatal önmagamra emlékeztet. Talán még jobb is mint én voltam. Bízom benne, hogy sokáig meghatározó támadói leszünk a JFC-nek és megtalálja itt a számításait.

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr852208929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mena77 2010.08.09. 12:40:00

Kíváncsi leszek meddig tart a lelkesedésed megint!!!
süti beállítások módosítása