Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

Kupa 3. forduló - Vámosi kolléga búcsúja a kupától

2010.08.26. 13:51 - Jansi_

flamengo 2009 - Jansi FC    0:4
Nyertünk. Annyira nem egyszerűen, mint ahogy azt az eredmény mutatja, viszont megvan a 4. kupakör. Külön örömteli, hogy mindhárom csatárunk beköszönt. Többek közt Csukás Lacika is, aki egyelőre sajnos a bajnokságban még nem találja a góllövő cipőjét. Remljük, hogy hamarosan ez megváltozik, és leteszi a névjegyét a IV. ligában.

Kaboth bá': "Lacika nagyon tehetséges. Örülök, hogy nálunk játszik. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas focista lesz. Nagyon kevés olyan kaliberű tehetség született mint ő. Egyszerűen csak időre van szüksége, és elkezdi ontani a gólokat a bajnokságban."

Wuhlsi FC - Mena FC      0:7
Mena a várt magabiztossággal hozta a meccset. Már már megható volt a Mena fanatikusoknak, hogy Ole Bjerke 2 gólt szerzett a találkozón. 39 évesen ez kiváló teljesítmény.

Aguilo: "Ole az a játékos, akit még én sem merek tegezni. Az egyesület egyik legidősebb, legtöbbet tapasztalt játékosa. Érdekes, hogy amikor ő már az FK Oslo csapatában bemutatkozott bajnoki meccsen, akkor még Fedele, Martinovics, vagy épp Pinkowski meg sem született. Igazi profi. Reméljük, hogy sokáig elkerüli a sérülés, és még a következő szezonban is örülhetünk Bjerke gólnak."

 

kolteras - FC Viki13  3:1
A mérkőzést talán nem vették túl komolyan, így aztán idejekorán kiestek az idei kupasorozatból a Vámosi legények. Amennyire kiváló volt a tavalyi szezon annyira indul az idei rémálom szerűen.
Reméljük mihamarabb kilábal a csapat a gödörből.

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr832249488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viki013 2010.08.26. 22:42:37

Először is jobbulást kivánok menának és mihamarabbi visszatérést mert szükség van rá.2 dolgot nem értek az egyik,hogy az értékelések alapján simán jobb vagyok most is és a bajnokin is és mégse tudok nyerni.a második,hogy a szerkesztő úr miért csak a két mesterrel csinált riportot????????? de nem baj legfeljebb majd kettőtökről szól ez a lap.egyébként én inkább a bajnokságra koncentrálok van ott elég bajom sajnos. nem adom fel egyre nehezebb de remélem hétvégén megszerzem az első pontomat(pontjaimat)ami hatalmas nagy"katanaccsó" lesz(majd jani leírja olaszul ez az ő területe).és ami még jobban érdekel,hogy ez a buzi karbantartás miatt(vége lehetne már,ne bénázzanak)nem tudtam felhozni mlinárikot és nem kapta meg az edzését és öregszik mert ma 17 éves és2 napos.

Mena77 2010.08.27. 07:15:51

Köszi Vámosz!
Erre az ifi karbantartásra már én is kivagyok!
Nem tudtam edzőmeccset lekötni és ma indulna az új bajnokságunk is!!! Egyelőre neked, mint újonc nem is szabad két fronton harcolnod, mert az a bajnokság rovására menne. Koncentrálj a bajnokira és meglehet a bennmaradás.
Én én mesterem sem nyilatkozott ez csak spekuláció a rovatvezetőtől!!!!!
süti beállítások módosítása