Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

13. forduló - Sokaknak szerncsétlen volt!

2009.01.04. 04:00 - Jansi_

  

fc Szalci - Újpest Mindörökké        2:5

Szalciéknak nem sikerült a bravúr, ugyanis fiai vereséget szenvedtek az azonos pontú Újpestiektől, amely csapat ezzel a győzelemmel a csoport élére ugrott. Izgalmas és a 80. percig teljesen nyitott mérkőzésen a hazaiak nem bírták a hajrát, így szertefoszlottak bajnoki álmaik.

Nestor Martin Paniaqua a hazaiak vezetőedzője a következőt nyilatkozta: "Az eredmény ellenére büszke vagyok a csapatomra az egész év miatt. Kétszer egyenlítettünk vesztes állásból, de sajnos a harmadik kapott gólnál, valamint Lovas Sanyi sérülésénél kipukkadtunk. Ez nem erőnléti gond. A srácok egyszerűen hitüket vesztették a végén elszenvedett találatnál."

 

Tökösgyerekek FC - Víztorony FC    0:6

Ahogy várható volt, könnyed sétagalopp meccset játszhattak a vendégek a Tökös ketrecben. Ez a produkció bizony nem tükrözte azt amit a mester elmondott, hogy a szurkolókért fog játszani a csapat... Vagy lehet, hogy csak ennyit számítanak a szurkolók?

 

Jászapáti Királyok FC - Mena FC      0:0

Egy unalmas és kiegyenlített első féliső után hasonló második félidő következett. Mindkét csapatot gyenge támadójáték jellemezte, avagy Faragó Richárd riporter szavaival élve: "Sündisznó állás az egyik oldalon, és bunkerfoci a másikon." Ennek nem lehetett más az eredménye, csak egy közönséget kiábrándító gólnélküli döntetlen!

Abolafio mester: "Mindenkitől elnézést kérek a gyatra játék miatt amit mutattunk. Én érzem magam kellemetlenül. Ami pozitívum, hogy a jövőhéten biztosan nyerünk és így nagy eséllyel bentmaradunk osztályozó nélkül is."

 

AnciTeam - Marciváros              1:3

Az általunk vártnál sokkal könnyebb dolga volt a Marciváros csapatának. Úgy tűnt, mintha Anci fiai csak az utolsó meccsre koncentrálva szeretnék megnyerni a bajnokságot. Ha ez így lesz, akkor ezt a fiaskót nagyon könnyen el fogja felejteni a szurkolótábor. Érdemes megemlíteni, hogy a pontrúgóspecialista Monguilod a második félidő derekán büntetőt hibázott 0:2-es állásnál.

 

Hattrick Stars SE - Vfb Tatabánya    0:9

Mole csapatának végre kijött a lépés! Hihetetlen magabiztossággal simázták le a kieső Hattrick Stars csapatát. A labdabirtoklás mindent elárul, hiszen az 5:0-ás szünet mellett a labdabirtoklás is megdöbbentő vendég fölényt mutatott (82%).

 

FC Zsoma - B.Honvéd FC   0:5 - Az eredménybeli különbség jóval nagyobb mint a két csapat közti differencia. Most a vendégek voltak a szerencsésebbek, ám a középpályát megerősítve a hazaiaknak nem kéne aggódni azon, hogy kihez lesz kegyes Fortuna istennő a meccseken!

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr10855411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mena77 2009.01.04. 11:29:38

Teljesen elégedett vagyok az ikszel.
Lehet,hogy unalmas egy 0:0,de nekem megfelelt ,hiszen Ők voltak a favoritok a szúrkolók szerint.
Utolsó forduló tuti győzelem,de ettől lehetünk még osztályozósok !!!

Tuli80 2009.01.04. 19:26:21

Izgalmas mérkőzések voltak szombaton (kivéve az enyém)!
Sajnálom a Szalci mester csapatát elszalasztotta a nagy lehetőséget!!!

fc szalci 2009.01.05. 17:07:48

Nem baj nem vagyunk elkeseredve! Majd jövőre megnyerjük!
süti beállítások módosítása