Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

Ízlett a Briós

2010.03.02. 11:43 - Jansi_

Briós United - Jansi FC   2:4
Ízlett a Briós. Az erősen megfiatalított együttesünk az idei évben csak vergődik, és nagy csoda kellene ahhoz, hogy jövőre ne a 6. ligában folytassa a szereplést. Ennek tudatában indultunk útra a Giacinto Facchetti stadionba, ahol aztán könnyed "focikázással" arattunk fölényes győzelmet úgy, hogy az átadó listán lévő Sami Raschle nem is játszott. Ezzel is készülve a következő szezonra. Mindkét Dukai letette a névjegyét a meccsen, ezzel is hozzásegítve minket a győzelemhez.

Hamarosan érkezik az erősítés, úgyanis a csodagyereknek kikiáltott Kovács Ákos, Sami Raschle, Villavicencio, Barra, Andódy és Mehlmann Gyuri is nemsokára távozik a csapatunktól, így aztán közel 1,7 - 2 Milliárd forint be fog folyni a kasszába, amiből építhetjük a jövő csapatát. Terveink szerint ez az összeg elég lesz ahhoz, hogy olyan csapat alakuljon ki, amelyik a kupát tekintve legalább a 7. fordulóig képes eljutni, valamint a bajnokságban arany várományosok lehessünk. A tervek teljesen reálisak, hiszen összességében "kiemelkedő" támadásunk továbbra is együtt marad, tehát erősségeinket meg tudjuk tartani. Meglátjuk....

Mena FC - Zeee FC    1:5
Hazai pályán egy sima ötöst kapni nem a legszebb dolog. Főleg nem egy olyan csapatnak, amely a védekezésre összpontosít leginkább... A mester minden bizonnyal kész válasszal szolgál majd a kritikára, de ez megint csak a "bizonyítvány magyarázásának" tűnik. Úgy néz ki, hogy idén az osztályozón bentmaradás lehet a realitás.

fc Szalci - P.T.C    2:4
Holban kiállítása eldöntötte a meccset. A Szalci játékosnak a spori a 17. percben mutatta fel a piros lapot, ezzel megpecsételte a hazaiak sorsát. A fiúk a meccs hajrájáig kiválóan tartották magukat, ám a 82. percben kapott gól (2:3) megpecsételte sorsukat. Mindezek ellenére hatalmas küzdnitudásról tettek tanúbizonyságot a játékosok.

Csabagyöngye sc - Tökösgyerekek FC  1:1
Megint blama. Az idei év erről szól?! A bajnoki arany várományosa botladozik a bajnokságban... Ugyan a csapat a második helyen áll a bajnokságban, az átütő erő igenis hiányzik a csapatból.. Tuli mester elképzeléseiről pedig nagyon keveset hallunk, és ugyanolyan keveset látunk a pályán.

FC Viki13 - Kunszentmártoni SE  3:1
Nehezen indult, de jól végződött. Vámosi mester a spanyol tapasztalattal felvértezve küldte pályára a fiait, akik "hozták" is a 3 pontot. Nagyban volt ez köszönhető Magyar Ernőnek, aki két góljával megfordította a találkozót, mintegy hatalmas lökést adva ezzel a csapatnak, amely így nagy lépést tett a bentmaradás felé.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr331802371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mena77 2010.03.02. 12:10:51

Tavaly ez a csapat III.osztályú volt, én V-öd. Ennyi van a két csapat között. Nem is készültünk rá, laza játék volt. Nem érdekel ez a vereség. Ha hétvégén pontot vesztenék az már igen. A realitás idén 4-6 hely, ami meg is lesz. Lehet, hogy a végén rá is játszunk, hogy osztályozó legyen. (plusz edzés, plusz bevétel!!!)

viki013 2010.03.03. 09:22:59

@Mena77: Csak utána nehogy pofára esés legyen belőle és kikapsz az osztályozón, bár azt is meg tudnád magyarázni.

Végre nyertünk és ez tényleg nagy lépés volt a bent maradás felé.Remélem jövőre már előrébb tudunk lépni és minél feljebb araszolni a tabellán.a következő két évadban megerősödni és utána egyértelmű feljutási tervekkel kell nekimenni a szezonnak ez tudom,hogy kicsit hosszútávú célok de én ráérek nem sietek sehova!

viki013 2010.03.03. 11:40:11

Gratulálok jansi.ez a bari kupa már elveszítette varázsát.nincs beharangozó (időben)értékelés(nem mindig)és nincs ht live ,egymás zrikálása.nem tudom,hogy van e így értelme folytatni jövőre is ezt a kupát.nagy változásokra van szükség,hogy jövőre is elinduljak. és mielőtt mena írná,hogy azért mert eddig mindig kikaptam azért mondom hát nem mert már leírtam az érveket!
süti beállítások módosítása