Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

Szombati csaták

2010.02.20. 11:09 - Jansi_

Jansi FC - Loretta
Múlt héten nagyon könnyen ment. Talán TÚL könnyen. Ezúttal haza pályán ránk vár a feladat. A héten két új taggal bővült a keretünk. Hosszabb távon a kiváló védő Nielsenre tudtunk számítani. Érdekes lesz a debütálása.
"Ez egy hosszú folyamat első lépcsője volt. Nielsen a jövő csapatának egy oszlopost tagja lehet majd. A terveink szerint 1-2 hónapon belül érkezik még egy védő, valamint egy zseniális kapus. Hosszú az út előttünk, de nem járhatatlan." - mondta Kaboth mester
 

Lipótvárosi FC - Mena FC
Lacika csapata a tavalyi hazai nyögve nyelős győelem után idegenbe látogat. A meccs eredményére nehéz bármit is jósolni, ám a keretek erősségét tekintve a Mena csapat az esélyes. Sérült és eltiltott nincs. Mena mester nylatkozata szerint "győzni megy" a csapata Lipótvárosba.

Atlanta Falcons - fc Szalci
Szalciék lehetetlen helyzetben vannak. Sok sérültjük volt a hét elején, ráadásul a szerdai "kivégzés" tovább rontotta a sérült statisztikát. A csapat szinte középpálya nélkül vonul vendégségbe, így aztán bravúr lenne a pontszerzés.
 

Tökösgyerekek FC - Toldi Géza FC
A múlthéten a Toldi Géza nagyon csúnya leckét adott a Tökösöknek. Ráadásul a Tulák csapat szerdán 9:0-ás vereséget szenvedett egy presztizs meccsen. A fiúk önbizalma bizonyára a béka feneke alatt van, mégis győzelmi kényszerben vannak. Érdekes lesz a meccs.

Dvtk red-white - FC Viki13
Az egyelőre kiseő helyen álló Vámosi legénység idei szereplése nem kecsegtet túl sok jóval. Úgy, ahogy az a tény sem, hogy az első helyen álló Dvtk otthonába látogat a csapat. A fogadóirodák több helyen levették az eseményt, hiszen a vendégek esélytelenek a találkozón.

Hubigyuri FC - AnciTeam
AC Qtty - Hungary FC
SSC Tatabánya - Fegyenc SC

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr141775417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tuli80 2010.02.20. 19:26:36

Gratulálok a győzteseknek! Elég jó forduló volt,csak szegény Vámosznak nem sikerült, bár neki nem az elsőt kell legyőzni!
Könnyedén nyertem, csak ilyenkor nem értem, hogy az előző fordulóban miért kaptam ki simán ugyanattól a csapattól ???

Mena77 2010.02.20. 20:06:17

Kezdi felvenni a IV-ed osztály ritmusát a csapat. Ez a két siker nagyon kellet, így egy kicsit fellélegezhetünk ....
süti beállítások módosítása