Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

10. forduló

2009.11.12. 11:30 - Jansi_

Plintenburger SV - Jansi FC
A meccs jelentőségét nem igazán kell magyarázni. Két ponttal vezetjük a bajnokságot, és amennyiben most sikerül nyernünk, úgy akár a bajnoki cím is célkitűzés lehet a hátralévő fordulókban. Ami viszont a hazai csapat mellett szól az az, hogy Lars Henriksen tanítványai a múlt fordulót taktikusan feladták (6:0-ás vereséget szenvedtek) és minden bizonnyal ellenünk 110%-ig odateszik majd magukat, hiszen ha innentől nem hibáznak, akkor biztos a bajnoki aranyuk.
Kicsit visszatérve csapatunkra, megállapíthatjuk, hogy két kulcsemberünk is sérüléssel bajlódik, így játékuk kérdéses, annyi viszont bizonyos, hogy Boris Schamoni nem lép majd pályára, ugyanis begyűjtötte harmadik sárgalapját. Az előjelek nem jók, de nem törődünk velük. Úgy vesszük a találkozót, mint egyet a sok közül, és csak a saját játékunkra fogunk koncentrálni, majd meglátjuk, hogy az mire lesz elég. Csapatunknak mostanában nagyon megy. 7 tétmeccs óta veretlenek vagyunk, vezetjük a bajnokságot, és a Bari kupán az utolsó forduló előtt az élen állunk.

Kissy Fc - Mena FC A hazaiak 0 ponttal a csoport utolsó helyén állnak, a vendégek viszont vezetik a bajnokságot, ráadásul az elmúlt egy hét két fiaskóját illene kijavítaniuk. A Mena-fiúk önbizalma súlyosan megcsappant a 2 csúnya vereségét követően, így aztán egyes információk szerint a Mena-stáb megkereste a már kiesett csapat irányítását, hogy a három pontot adják le. Az, hogy ebből mi igaz nem tudni, de nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.
Mosoiu játéka kérdéses, rajta kívül viszont mindenki bevethető.
Tovább haladva, de még Tatabányán maradva, Szalciék szárnyalnak. 6 meccs óta veretlenek, valamint a bari kupában is megindították a hajrát. Legutóbb például a nagy esélyes Menát fektették két vállra. Ellenfelük most is könnyen verhető, hiszen az Atletico Budapest 5 ponttal a csoport sereghajtója. Az Athletico Budapest - fc Szalci meccs a heti tuti meccsek egyike.
SSC Tatabánya - Hool FC meccs az előzőkkel ellentétben nehezen megjósolható, hiszen a tatabányaiak kezdenek magukra találni, és a kiesés szempontjából a forduló egyik legizgalmasabb csatája lesz az összecsapás. A hazaiak biztosan mindent megtesznek majd a találkozón.
AnciTeam - óvári kesejűk összecsapás szint bármilyen eredményt hozhat ismerve Anci csoportjának az erősségét. Nincsen biztos meccs, viszont az elmúlt fordulók formái alapján hazai győzelmet jósolnak a szakértők, amivel a hazaiak bebiztosíthatnák osztályozós helyüket a csoportban.
A Tökösök a múlt hetinél is gyengébb ellenféllel meccselnek, és Tuli mester vélhetően tanulva a hibájából ezúttal nem fogja elkönnyelműsködni a mérkőzést. Ha a "Tökösök" komolyan veszik a találkozót, akkor Real Galacticos - Tökösgyerekek mérkőzés kimenetele nem lehet kérdéses.
Dvtk red-white - FC Viki13 Vámosi mester az egyik "kedvenc" csapatával meccsel, ráadásul idegnben, úgyhogy a vendég mester biztosan kapni fog "hideget-meleget" a szurkolóktól. A meccset nézve talán a hazai pálya miatt, de a Dvtk a meccs esélyese, ráadásul mellettük szól, hogy a vendégek a szezon egyik legfontosabb meccsén vannak éppen túl.
Forza LOKI - AC Qtty a csoport egyik nagy rangadójaként van kikiáltva a meccs. Amennyiben a vendégeknek sikerülne győzni, abban az esetben, már csak matematikai esélyük lehet a bajnokság elvesztésére. Vendég oldalon nincs sérült és eltiltott sem. Az egymás elleni eredményeket tekintve viszont totálisan döntetlen állás van, így aztán bármi előfordulhat!
Vágtázó Csirkeszem - Solt Fc Nagy lehetőség előtt a Csirkék, hiszen egy esetleges győzelemmel egy pillanat alatt el tudnának kerülni a kieső zónábol. Gent mester tudja ezt és bizonyára nagyon komolyan veszi az összecsapást!

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr941519847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mena77 2009.11.12. 17:03:14

Én teljesen elégedett vagyok minden eredményemmel idén!
Hát jön mindenki örömére a "laza"játék!
Félek is emiatt a meccstől, de muszály mert utána jön a szinte mindent eldöntő összecsapás.
Győzelmet várok, remélem Mosoiu felépül.

Jansi_ 2009.11.12. 17:32:26

Hm... Csütörtök este van. Edzek én is a fiúkkal így kb fél év kihagyás után!
Majd elmondom hogy sikerült.

viki013 2009.11.12. 17:37:07

Én Megyesi leszek és lazázok szerintem de még sok függ a mai edzéstől mert ha minden jó akkor akár nyerhetek is.
Engem is hívott a Mena,hogy nincs esetleg ismerősöm a Kissy fc nél mert biztosra akar menni és nehogy már egy 0 pontos ellen hibázzanak mert mostanában van elég baj a csapatba.
Gyerekek ha már a Megyesinek sincs önbizalma akkor kinek?
:-))))))) hahaha

Mena77 2009.11.12. 19:06:40

Nekem ne lenne.
Az edzés láttán bátran felvállalom a "laza" játékot.
Remekül sikerült. lesz idegenben 250 körüli hatstat, és 24 körüli Loddar.
Mosoiu már fel is épült így valószínű két csatárral rohamozunk!!!

Tuli80 2009.11.14. 10:25:37

Sziasztok!

Remélem most nem taktikázom el és megszerezzük a 3 pontot! Sok sikert srácok!
süti beállítások módosítása