Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

Hétvégi értékelés, és Bari kupa beharangozó

2009.10.13. 12:00 - Jansi_

Rendhagyó hetet tartunk, hiszen soha nem esett még meg olyan online eredménykövetés, mint ami az ifi bajnokság utolsó fordulója alatt zajlott. Mivel eddig a pillanatig 28 komment érkezett rá, így egy újabb rendhagyó dolog történik a honlapunkon. A szombati meccs értékeléseit és a holnapi kupa beharangozóit egy cikkben jelentetem meg.

Jansi FC - Tökösgyerekek FC
Mi a múlt szombati fordulóban nagyszerű, és bravúros győzelmet arattunk. Nem másodlagos, hogy olyan csapatnak (Plintenburger) rógtunk 5 gólt, amely egyesület eddigi négy meccsén még egyetlen gólt sem kapott. Csapatunk továbbá magasan a legtöbb (18) gólt rúgta a csoportban. Talán ez igazolja, hogy nagyszerű munka folyik nálunk. Góljaingkat: Lardon, Khumalo (2), Schamoni, és Dukai A. szerezték. A végeredmény 5:3 lett és a győzelemmel feljöttünk a csoport második helyére.
A Tökösök is jól hangoltak a szerdai összecsapásunkra, hiszen a Tuli-legénység nagyon könnyed játékkal győzték le (6:2) ellenfelüket (Real Galacticos Becse). A meccs egyetlen érdekessége az volt, hogy egyetlen egy hazai támadó sem ért el gólt a találkozón.

A két csapat egymás elleni mérlegét tekintve 5 meccs alatt 5 Jansi győzelem született. A gólarány is igencsak meggyőző, hiszen 21 Jansi gól, és mindössze 2 Tökös gól esett ezen az öt találkozón. Ezeken túl lépve látható az is, hogy míg az 1. fordulóban a Tökösök kapituláltak, úgy mi a tavalyi bajnokot fektettük 2 vállra. Ezek a dolgok mind mellettünk szólnak, viszont Tuli fiai egy laza találkozón vannak túl, mi pedig a szezon egyik legnehezebb találkozóján, így aztán bármi megtörténhet!

Mena FC - FC Viki13
Menáék könnyedén nyertek hazai pályán a csoport újonc Kissy ellen, amely csapat továbbra is nullpontosan sereghajtó a ligában. A meccs érdekesen alakult, hiszen a vendégek szereztek vezetést, viszont ezt követően a mester azonnal változtatott és pályára küldte a veterán Bjerkét, aki nem sokkal később meg is rezegtette a vendégek hálóját. Innentől kezdve feléledtek a Mena fiúk és könnyed 3:1-es győzelmet arattak úgy, hogy néhány kulcsemberük nem is lépett pályára.
Vámosi csapata viszont nehéz meccsen van túl, hiszen náluk jóval esélyesebb ellenfelet fogadtak úgy, hogy már egy esetleges pontszerzést is bravúrként könyveltek volna el. A játék képe is így alakult, viszont a hazaiak hősies játékkal nagyon sokáig vezettek esélyesebb ellenfelük ellen. A hajrá viszont nem kedvezett nekik, ahol is a vendégek megszerezték az egyenlítő találatot, így pontosztozkodás történt a meccsen.

A két csapat közti osztálykülönbséget, valamint az utolsó meccsüket figyelembe véve csak a gólarány lehet kérdéses. Ugyan a Vámosi legényeket sosem szabad leírni, mégis most nagy valószínűséggel alárendelt szerepet fognak játszani, hiszen Mena mester néhány kulcsembere is pályára fog lépni, valamint a csapata a szombati könnyed győzelem után önbizalommal telve várják majd az FC Viki13 elleni küzdelmet. A két csapat eddig kétszer találkozott, és mindkét alkalommal Mena győzelem született. De a labda gömbölyű.

fc Szalci - AnciTeam
Szalciék a szombati bajnoki az utolsó előtti helyen álló csapatot fogadták. Sokáig vesztésre álltak, ám a második félidő derekán gyorsan 3 gólt is berámoltak, így otthon maradt a 3 pont.
Anciék viszont a bentmaradás szempontjából is fontos meccset játszottak idegenben, de elbuktak, ráadásul úgy, hogy az értékeléseket tekintve a hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot.

A két csapat egymás elleni történelme igen változatos. A lejátszott 3 meccsből 2 alkalommal jöhettek le győztesként Szalci fiai a pályáról (bár egyszer csak hosszabbításban győzött az fc Szalci), míg az AnciTeam 1 alkalommal tudott felülkerekedni a tatabányaiakon. Ezekből leszűrhető, hogy a két csapat közel azonos erőt képvisel a Bari kupák során.

AC Qtty - SSC Tatabánya
A Qtty csapatánál minden rendben van. Az eredmények folyamatosan jönnek. A csapat jól kezdte a bajnokságot, és a Bari kupát egyaránt. Az utolsó bajnokin a csapat hazai pályán győzött 2:0-ra egy kínkeserves meccsen, aholis a csapat az utolsó 10 percben szerezte mindkét gólját. A gólszerzők közt ismét feltűnt Medgyessy Lajos akitől többen is kérték, hogy rakja fel a góllövő Tisza cipőjét az eBay-re árverésre.
Az SSC az erős bajnoki kezdés után igencsak visszaesett. Ennek ellenére még mindíg az alsó vonal fölött (az 5. helyen) áll. Az utolsó fordulóban idegenben szenvedtek 5:1-es vereséget, amit a Bari kupán javíthatna a csapat.

A két csapat eddig egyetlen alkalommal csatázott, akkor viszont amate csapata győzött 5:0 arányban. A Bari kupát mindkét brigád jól kezdte, így igazi pikáns kis rangadó lehet. Egyetlen dolog szólhat közbe, az pedig az, hogy Zotya ezúttal nem lesz annyira feledékeny, hogy a legjobb összeállítását küldje pályára. Ha ez megtörténik, és az SSC Tatabánya "b" sora fut ki a zöld gyepre, akkor bizony nagy pofonra számíthatnak Luchowskiék ellen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr641446942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mena77 2009.10.13. 13:16:56

Mindenképp győzelmet várok! Vámosz előre is elnézést kérek ! :-)

viki013 2009.10.13. 13:39:38

Nekem most az edzés a legfontosabb úgyhogy a középpályám jó lesz(persze nem menához)de így is sima lesz .............................
de azért nem adjuk könnyen

Tuli80 2009.10.13. 15:11:12

Janesz! Természetesen ti vagytok az esélyesek, de megfiatalított csapatom a tehetséges csatár palántákkal kiegészülve becsülettel fognak harcolni a pályán!!!!!

Jansi_ 2009.10.13. 16:03:25

Azt el is hiszem, tartok is a meccstől! Ne aggódj, nem veszünk félvállról titeket! Remélem sok gólos szórakoztató kis meccs lesz!

Mena77 2009.10.13. 21:37:01

Csak sérülés ne legyen, mert az senkinek nem jön jól!
Jó , izgalmas meccsek legyenek, mint utánpótlás szinten a Tökös-Mena összecsapás!
süti beállítások módosítása