Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

5. bajnoki forduló

2009.10.09. 10:30 - Jansi_

Jansi FC - Plintenburger SV
Mission Impossible. Sokan így nevezik a mai mérkőzést ahol is a listavezető látogat hozzánk, amely csapat eddig 4 meccsből 4-et nyert, nem is akármilyen könnyedséggel. 12 gólt rúgott és még kapusa hálóját egyszer sem tudta bevenni az ellenfél. A feladat tehát adott, ám Lars Henriksen csapatának erősségét tekintve szinte lehetetlen, ugyanis nem igazán van csapatának gyenge pontja, míg mi több sebből vérzünk. Egyetlen kapusunk sérülést szenvedett a szerdai találkozón, míg a védőink sem 100%-osak. A középpályáról is hiányozni fog egy kulcsember (Haversjö) eltiltás miatt, így aztán a tisztes helytállás lehet csak a célunk.

Mena FC - Kissy Fc
Menának az elmúlt hét igencsak szerencsés volt, ugyanis pontot rabolt a rivális Kiverpuhltól is, és tőlünk is elvett egy pontot a szerdai Barikupa nyitómeccsen. Összefoglalva mindezt, a csapat két nagyon nehéz presztizs csatán van túl és most végre egy kicsit talán fellélegezhet, hiszen a sereghajtó újonc látogat a Bányász Barlangba, ahol könnyed hazai győzelem várható.

FC Viki13 - Dvtk red-white
Ugyan a két csapat közt mindössze két pont különbség van a Dvtk javára, mégis a vendégek a meccs esélyesei, hiszen jóval nagyobb költségvetésű klubról van szó, mint a feltörekvő FC Viki13. Viszont ha azt nézzük, hogy a Vámosi fiúk "sose adják fel" és mesterük Vámosz pedig nagy taktikus hírében áll, úgy akár egy pontrablás benne lehet a találkozóban.

Tökösgyereke - Real Galacticos
A Tökös fiúk egyelőre vezetik a bajnokságot, bár közel sem 100%-osan. Ha a bajnoki cím a cél, akkor pedig nem sok hiba fog beleférni a hátralévő meccseken. Ezt tudja Tuli mester is, és a jó bajnoki szereplésért cserébe a Barikupa meccseit -úgy tűnik- feláldozza a mester. Reméljük, hogy a szerdai sima vereség után a fiúk megmutatják igazi "énjüket" és győznek a 6. helyen kullogó és igencsak gyengécske erőt képviselő Real Galacticos ellen.

fc Szalci - Athletico Budapest
A hazaiak az elmúlt fordulóban botlottak a sereghajtó ellen, ám maradtak a csoport élén. Most szombaton a 7. helyen álló budapesti csapat látogat a Salakosra (ahol szerdán a Jansi FC legyőzte a Mena FC-t! :)).
A Gorják, Szanyi, Maurer hármas a múltheti fiaskó után nagyon fogadkozik, hogy javítani szeretne. A fogadóirodák szerint nagyarányú hazai győzelem várható.

Hool FC - SSC Tatabánya
Az alsóház tetejéhez tartozó Hool otthonába mennek a tatabányai fiúk. Az előzetes esélylatolgatók szerint a vendégek esélyesebbek.

Solt Fc - Vágtázó Csirkeszem
A rendre meglepetést okozó Csirkék ezúttal maguk mögül kaptak ellendelet. Egy esetleges győzelemmel nagy lépést tehetnek a bentmaradás felé.

AC Qtty - Forza LOKI
A csoport csúcsrangadója, hiszen a csoport második helyezettje fogadja az éllovast. A meccs háromesélyes találkozó, érdemes lesz odafigyelnünk rá.

óvári kesejűk - AnciTeam
A "kútban" lévő Anci fiúk a 7. helyről várják a szebb folytatást. A nagy kérdés, hogy az edzőcsere-mizéria vajon javít vagy ront a csapat helyzetén.

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr181438297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viki013 2009.10.09. 17:34:31

Dupáj jól ismersz.Nem adjuk könnyen meg magunkat főleg nem ezeknek a dvtk-ás faszoknak.Ha kell laza de játéktördelő taktikával agyonrugom őket. UTÁLOM A DVTK-t
Sajnos ők az esélyesebbek és az edzés se sikerült valami fényesen de még sokat fogok gondolkozni a megfelelő taktikán.

Tuli80 2009.10.10. 07:51:31

Sziasztok!
Remekül sikerült az edzés ami még külön öröm, hogy a csatár ifjoncok szépen fejlődnek!
Most hazai pályán megpróbálkozunk laza játékkal nyerni,mert a köv. két fordulóban nehéz meccsek várnak ránk!
Sok sikert mindenkinek!

Mena77 2009.10.10. 10:14:35

Csak nehogy az ellenfélben ott legyen C. Ronaldó, mert akkor elvérzel a "laza" játékoddal. Nem vagy te még olyan jó, hogy lazázzál!
Én nyerek remélem szintén "lazával"!

viki013 2009.10.10. 19:19:58

Én is laza voltam.De lehet,hogy elrontottam mert lazával x-eltem egy jobb csapattal de lehet átlagossal nyerek.A 83. percben kaptam a gólt.Ezt már nem tudjuk meg mi lett volna..........
Ez a pont nem volt betervezve az éves költségvetésbe :-)
Akkor ér sokat ha jövő héten a szezon legfontosabbján nyerek.
Mert nyerek

Mena77 2009.10.11. 11:20:52

Hoztuk a kötelezőt! Minden bajnoki meccsünkön 3 gólt szereztünk eddig! 3*5=15gól. Nem rossz!!!

gentdelbarca 2009.10.12. 09:26:04

Elnézést hogy nem tudtam ifi beharangozót írni, nem voltam otthon egész hétvégén. :(

Ezt az is mutatja, hogy 2-4-2-ben játszok FC Lizi 13 ellen. :D:D
süti beállítások módosítása