Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

2. bajnoki forduló - rajzolódnak az erőviszonyok?

2009.09.18. 11:32 - Jansi_

Jansi FC - Labdakucu LCS
A csoport legértékesebb csapatát fogadjuk. Ellenfelünk magasabb osztályból érkezett hozzánk idén, és ha a csapatrészeket jobban megnézzük, akkor leszűrhetjük azt a következtetést, hogy a védelmük bivalyerős, és a támadásuk is a legjobb a csoportban. Ebből látható, hogy a csapat kontrákra épít, aminek nagyon nehéz megtalálni az ellenszerét. Szerencsére a középpályájuk szinte egyenlő a nullával, így mégis eséllyel vágunk bele a találkozóba. Egy dolog biztos: Dukai Andris és Jani is a kezdőben lett nevezve!

Mena FC - Virtual Players
Lacika csapata nagyszerűen kezdte az idei évet. Eddig minden a mester elvárásai szerint alakulnak. Ellenfelük a Virtual Players lesz, amely csapat ugyancsak győzelemmel kezdte az idei évet. Ellenfelük masszív csapat, mégis Menáék az esélyesek. Ha nem "lazázza" el a mester a meccset, akkor hazai győzelem várható. Érdemes figyelni Helmi Lahmra, aki igencsak megtalálta a góllövő cipőjét idén.

FC Viki13 - Hamarby
Vámoszék az első forduló zakója után most is nagyon nehéz ellenféllel meccsel. A vendégcsapat középpályája nagyon erősnek tűnik, amit nehéz lesz kivédekezni a hazai csapatnak. A Vámosi fiúk a kupában becsülettel helyt álltak, így egészséges önbizalommal várhatják majd a bajnoki találkozót, ám a fogadóirodák nagyon magas odds-ot adnak Keczeliéknek.

Csabagyöngye sc - Tökösgyerekek FC
Tuliéknak a szerdai meccs nagyon hosszú ideig: egy hétig tartott (1:7). Ráadásul utólag nézve a dolgot, egy viszonylag gyenge produkciót nyújtó ellenféltől kapott ki a csapat. Minden bizonnyal azért égtek takarékon a Tökösök, mert a bajnokságra szeretnének koncentrálni. Ha ez így van, akkor ezt bizonyíthatják a fiúk.

AC Qtty - Szombathely Eagles
Bot ellenfél, biztos győzelem várható. A sérülések és a gólarány lehet a kérdéses csak.

AnciTeam - Domboldali Lebukás
Anciék az első forduló zakója után, 3 pontos csapattal mérkőznek. Ennek ellenére a hazai pálya feléjük billentheti a képzeletbeli mérleget.

fc Szalci - FC Baluponthu
Szalciék a csoport egyik lehetséges középcsapatával mérkőznek. A középpályán verhető az ellenfél, így mindenképp hazai győzelem jósolható.

Vágtázó Csirkeszemek - kemenymag
"Kedves Csirkék! Isten hozott titeket az V. osztályban!" Halhattuk másodszorra az ellenfelek fórumain. A tyúkól rémei saját bőrükön is tapasztalják, hogy mekkora bravúr újoncként győzelmeket halmozni az V. osztályban. Ezúttal hazai pályán próbálkozhatnak, ám a feladat nagyon nehéznek ígérkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr681390359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mena77 2009.09.18. 12:08:50

Nem lazázunk holnap, ahhoz túl jó az ellenfél! Ami Lahmot illeti tényleg szórja a gólokat, de csak a kispadon kezd, mert Mosoiu felépült(még Jansi tette harcképtelenné 6 hétre!), szerdán gólt szerzett és az edzésen is odaadóbban küzdött úgyhogy Ő kap bizalmat a 4-5-1-es felállás miatt. De Lahm is pályára lép az eredmény alakulásától függően akár már a szünetben is(remélem nem,mert akkor égünk), de a végén mindenképp kap 20 percet! Nyerni szeretnénk !

Tuli80 2009.09.18. 16:20:22

Janika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Figyelned kellett volna,a kupa mérkőzésen megsérült a kapusom és a legjobb k.pályásom! De ezektől függetlenül megérdmelt az ellenfél győzelme a gólarány viszont túlzott!
Szombaton csak a győzelem az elfogadható,habár egy ifi kapus fog védeni és a megsérült k.pályást is szerényebb tudású srác fogja pótolni!
Mindenkinek sok sikert! Vámosz remélem könnyebb szezonod lesz!Hajrá!

Jansi_ 2009.09.18. 18:30:16

Bandika! En is tulzottnak tartom a golaranyt, de szerintem egy gyenge csapat ellen estel ki. Vagyis ellened nem voltak nagy szam ertekelesei.

viki013 2009.09.18. 18:50:20

Most jól látod Dupáj megint jobb csapattal játszom,úgyhogy csak"lazán" és jövő heti ellenfelem ellen(aki sokat gyengült tavalyhoz képest)lehet "szezon legfontosabbat" játszom(ha jól sikerül az edzés)mert szerintem ott van sanszom!
Tulinak:Ez az idényem is nagyon nehéz lesz.Megint nem lesz egyszerű a bentmaradás de tavaly is sikerült megoldanom!

Mena77 2009.09.18. 19:49:16

Megvetted a bírókat meg a meccseket Csabi! :-D

viki013 2009.09.19. 21:14:10

Bejött amit vártam simán kikaptam. de ez is elmúlt!
Jövő héten szerintem tudok nyerni(szezon legfontosabb) és utána is.Úgyhogy nekem most kezdődik a bajnokság.De legalább a pénzem egyre több.Lesz szép stadion!(22-23 körül)de mondjuk lehet vennem kellene egy védőt mert sok golt kapunk!Majd meglátjuk lehet mind a kettő belefér.

Jansi_ 2009.09.20. 10:25:02

Nem nem... Most épp Bp-en sétálgattam. Amúgy úgy magas fiú, és úgy láttam, hogy elég jól is fejel. Kicsit a diósgyőri Vitelkire emlékeztet! hehe
Erről Vámosi Csabi tudna beszélni...
süti beállítások módosítása