Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

Boldog születésnapot Janika

2009.08.18. 12:05 - Jansi_

Csapatunk kiváló gólgyárosa, egyben közönségkedvence, Dukai János tegnap ünnepelte 22. születésnapját.

Fiatal kora ellenére már évek óta csapatunk meghatározó játékosa. Szombaton immár 70. alkalommal öltötte magára csapatunk kék fehér mezét. 7 alkalommal csapatkapitánya volt a Jansi FC-nek.

Jani: "Köszönöm a köszöntést, bár most nem igazán tudok ünnepelni, hiszen csapatunk nincs a legjobb helyzetben."

Riporter: "Valóban, hiszen a Plintenburger ellen nem sok csapatnak sikerült a győzelem."

Jani: "Ez így van, viszont az is igaz, hogy minket eddig hazai pályán nem tudtak legyőzni. Eddig egy döntetlen és egy vereség a mérlegük. Legutóbb 4:1 arányban győztünk. Azon a meccsen magam is játszottam.
Bízom benne, hogy a nagyszerű közönségünk belehajszol minket a győzelembe, akkor pedig még egy hazai meccset játszhatnánk az idén. Bár, ne szaladjunk ennyire előre."

Riporter: "Milyen érzés Piazza mellett játszani. Mit szólsz a súlyos sérüléséhez?"

Jani : "Sajnálatos, hogy egy ilyen klasszis a búcsúéveiben ennyire súlyos sérülést szenved. Baltasar kiváló focista, és emberileg is csupa csupa jót tudok róla mondani. Nagyon sokat tanulhatnak tőle a fiatalok sajnálatos, hogy eltávozik ilyen rövid idő után a csapatunktól."

Riporter: "Reálisan nézve milyen esélyeket látsz a bentmaradásra?"

Jani: "Őszintén szólva 50%-ot mondanék, hiszen még addig kettő meccset kéne nyernünk úgy, hogy a csapatszellem a béka feneke alatt van, Khumalo nem találja önmagát, plusz Piazza is kidőlt, így a fiatalokat nem számítva csak Sami és én vagyunk csatárok a csapatnál. Ennek ellenére optimista vagyok, hiszen ha most nem is nyernénk, de a másik meccs számunkra jól alakulna, akkor is mérkőzhetnénk a bentmaradásért."

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr381317305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása