Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

Baltasar Piazza - Élő legenda a Jansi FC-nél

2009.08.04. 14:48 - Jansi_

229 gól tétmeccsen. 20 mesterhármas. 2 gólkirályi cím. Ez mind Baltasar Piazza az argentín gólvágó nevéhez fűződik. Múlthét pénteen került csapatunkhoz a 34 éves sztár, és 1 perc játék elég volt ahhoz, hogy letegye névjegyét a Jansi FC kék-fehér mezében.

Baltasar: Kína, Hollandia, Izrael, Svédország, Svájc és Ausztria után ki szerettem volna próbálni az idei BL győztes nemzet bajnokságát is. Ekkor keresett meg a JFC vezetősége. Tudtam, hogy a csapat nagyon nehéz helyzetben van, ám az is nyilvánvaló, hogy a vezetők minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy a csapat bent tudjon maradni. Úgy vettem észre, hogy a csapat a szélsőjátékot és a védekezést illetően volt bajban, ám azóta ezekre a posztokra a vezetők négy meghatározó játékost igazoltak. A védelem így nagyon masszív lett, ami nekünk csatároknak is nagyon megnyugtató.

Örülök, hogy sikerült góllal nyitnom, de annak jobban örülök, hogy győztünk, és elkerültünk a kieső zónából. A következő hazai meccs a Briós ellen lesz, akik hirhedten erős védelemmel rendelkeznek, így Sami, Jani és én lehetünk a kulcsfigurák, hiszen mi találkozunk közvetlen a védelemmel. Bízok még Khumaloban, aki szabadrúgásai messzeföldön híresek! Mindenképpen győzelmet várok a csapattól, és azzal talán kicsit megnyugodhatunk. Én úgy érzem, hogy a mostani keretünk (ha együtt marad) úgy a jövő szezonban a bajnokságért is játszhat.

Eric mestert sokan kritizálják, ám én ennek ellenére is bentmaradást jósolok!

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr341288342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

acqtty · http://szellemvaros.hu/acqtty 2009.08.04. 16:49:44

Nem hatalmas pazarlás ilyen öreg játékosra pénzt költeni? Én mostanában gondolkozom azon, hogy mondjuk csatár posztra veszek valami öreget, de nem tudom, hogy megéri-e.

Jansi_ 2009.08.04. 22:15:10

Nem is tudom... :Gólszerzést edzek ugyan, de szerintem az, hogy egy öreg csatit ott tartok azon a poszton nem fog csődbe vinni... Ráadásul eléggé megdobja a tapasztalatával a támadásomat.
Szerintem nem rossz vétel, de majd az idő eldönti. Amúgy meg, ha jobbak lesznek a fiatal csatáraim, akkor már nem fogok öreget tartani. Remélem Piazza bácsi még két szezont lenyom nálam sérülés nélkül utána pedig csak a fiatalok jönnek.
süti beállítások módosítása