Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

Elkezdődött az újabb szezon!

2009.05.21. 06:00 - Jansi_

Csapataink túl vannak a felkészülésen és vélhetően minden csapat kialakította már a végső keretét.

Csapatunk háza körül nem volt sok mozgolódás. Pelle és Caruso távozott. Utóbbi játékos kimagaslóan magas fizetése miatt kényszerült elhagyni csapatunkat. Ebből is látható, hogy a Jansi FC egy picit megpróbálta lefaragni a költségeit. Ez olyannyira sikerült is, hogy a közel 40 milliós heti fizetés 15 millióra csappant, így ugyan egy picikét meggyengülve, de gazdaságilag megtervezve vágunk neki a következő szezonnak.
Annyi biztos, hogy nem leszünk olyan erősek, mint tavaly a 2. félévben, ahol az összes előttünk lévő csapatot el tudtuk kapni hazai pályán, ám a jövőre gondolva alakítottuk ki a keretet.
A bajnokságban osztályozós helyet várok magunktól. A kupbában a 3. forduló lehet a realitás, a 4. forduló már bravúrnak számítana.
A bari kupán az első 3 hely egyikét tűztük ki célul, amit abszolút reálisnak is látok.

Mena (Mena FC)
Mindenképpen úgy érzem erősödtünk ! Ezért a dobogón kell végeznünk és lehetőleg minél magasabb fokán !
A kupában a védelem "B" sora fog szerepelni,de így is szerintem 3-4 kört mindenképp menni szeretnék !
A barikupától sok mindent várok :
1., Ne legyenek sérülések
2., Az edzés a fontos
3., A legfontosabb viszont az ,hogy rendben ,időben megjelenjenek a cikkek,tabellák !!!!!!!!!!
He ez nem következik be ,akkor tényleg ez lesz az utolsó indulásom ezt garantálom !!!!!

Szalci (fc Szalci)
A Bajnokságban nem lehet más célunk, mint a bentmaradás, a csoportot elnézve lehet esélyünk egy osztályozós helyre. A kupától sokat nem várok azért 2-3 kört szeretnénk menni. A Barátságkupában nem lehet más céunk mint a kupa megvédése, de ahhoz, hogy ezt a célunkat elérjük még igazolnunk kell egy-két használható kiegészítő embert, mert a keretünk egyenlőre elég szűkös! A szurkolóinknak annyit üzennék, hogy mindent meg fogunk tenni a minél jobb szereplésért és kérném őket, hogy ha nem úgy jönne össze egy-két mérkőzés akkor se pártoljanak el mellőlünk!!! Hajrá!!!

Anci (AnciTeam)
1. Erős csoportba kerültünk, az elmúlt szezonban ez volt a 2. legerősebb V. osztály. Emiatt a bajnokságban reálisan a középmezőny lehet a cél, de szeretnénk dobogós helyezést elérni.
2. A kupában rosszabb sorsolást várunk, mint előzőleg, így 3 kör kötelező, 4 kör reális, 5 kör már jó eredménynek mondható.
3. A barikupában a cél, hogy ne legyenek sérültek és az edzésmunka maximális hatásfokon valósulhasson meg. Reálisan ismét a középmezőnybe várjuk a csapatot, hiszen csak B csapatunk fog szerepelni.

Tuli (Tökösök)
Megpróbáljuk a fiatalokat kinevelni,ez az elsődleges cél!!!A bajnokságban szeretnénk versenyben lenni az elsőségért!A kupában reálisan 2-3 kört tudunk menni!A bari kupán nem lehet más cél mint a középmezőnyben végezni!

Vámosz (FC Viki13)
a bajnokságban a bentmaradás a cél.nagyon nehéz lesz.kellett 1 vezéráldozatot is hoznom(ulbert),hogy jó edzőm legyen és,hogy tudjak venni védőket.kettőt már sikerült, remélem velük erősödött a hátsó alakzatunk.a kupából kiestem az első fordulóban.a bari kupán is mindent megteszek de most a bentmaradás mindenek felett!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr281131428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mena77 2009.05.21. 11:22:04

Annyira jó a csapatom és annyi taktikai variációs lehetőségem van,hogy komoly fejfájást okoz a kezdőcsapat felállítása ! A ma esti edzésen bárki bekerülhet a hétvégi utazókeretbe !

viki013 2009.05.22. 08:55:21

@Mena77: Magas lóról lehet nagyot esni Megyesi sportás!
süti beállítások módosítása