Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

Bajnokság 1. forduló - "Már nagyon vártuk!"

2009.05.21. 16:37 - Jansi_

Plintenburger SV - Jansi FC
Nehéz kezdés! Az egyik bajnokesélyeshez látogatunk egyből az első fordulóban. Az esélyesek nem mi vagyunk, és vélhetően az ellenfelünk bosszúra készül a tavalyi 4:1-es veresége után. A szünetben a Plinten-keret jelentősen erősödött, így biztosan harcban lesznek a dobogóért. Nekünk idén szerényebb céljaink vannak, valamint a szezon elején inkább a kupára fogunk majd koncentrálni, ennek ellenére nem feltartott kézzel futunk majd ki a zöld gyepre.

Istook FC - Mena FC
A két osztályozót nyert csapat ütközete nyitja meg a szezont! Mena jócskán megerősödött keretének igazi erőfelmérő lesz az Istook elleni összecsapás, ahol minden bizonnyal csalódottak lennének egy esetleges pontvesztésnél.
A főpróba remekül sikerült, így most jöhet az igazi előadás!!

Zalaegerszegi TE - fc Szalci
Szalciék bemutatkoznak az 5. osztályban. Az első mérkőzésük még viszonylag könnyű ellenféllel történik, hiszen a másik újonccal mérkőznek. A tavalyi hibátlan szezon idén jóval nehezebbnek ígérkezik Gorjákéknak, ám a legnagyobb erősítést az jelentette, hogy a Szanyi-Maurer-Gorják hármast együtt tudta tartani a stáb. Ez a három név már az 5. osztályban is egyre jobban cseng!

FC Viki13 - Szinese se
Vámosiék is újoncként mutatkoznak be a VI. osztályban. Ellenfelük a verhető ellenfelek táborát gyarapítja, így hazai pályán csak a győzelem lehet elfogadható a védelmét erősítgető Viki13-nak. Az új csoport elég erősnek tűnik, ám a bentmaradás reális cél lehet a Vámosi alakulatnak.

AnciTeam - Hubigyuri FC
Új csoport, új remények. A tavaly IV. osztályt mgjárt Anci idén az V. osztályban is nagyon kemény csoportba keült, ráadásul hazai pályán a tavaly ezüst érmet szerzett Hubigyurit fogadja. Nagyon nehéz mérkőzés várható, de a hazai 0 pontos rajt elfogadhatatlan lenne.
Anci mester: "Sorsdöntőnek tűnik a szombati mérkőzés, a szezon első felére megalapozhatja a csapat teljesítményét. Hubigyuri 100%os teljesítményt tűzött ki célként, a bajnokság tippversenyében egy X-en kívül mindenki ellenünk fogadott. Ha pontot akarunk szerezni, nagyon együtt kell lennie a csapatnak, de még ez sem lesz feltétlenül elegendő. Azt kell eldöntenünk szombatig, hogy Hubiék benne vannak-e az idén legyőzendő csapatok körében. Nehezíti a döntést, hogy mindezt hazai közönség előtt kell megtennünk."

Vágtázó Csirkeszemek - Fáy-ters
Az a mérkőzés, ahol bármi megeshet! Az elmúlt két mérkőzésen a csirkék arattak győzelmet, és most a hazai pálya is nekik kedvez, így mindenki hazai győzelmet vár a meccstől. Sérültek egyik oldalon sincsenek, így mindkét csapat a legjobb összeállításban várhatja a találkozót.

SSC Tatabánya - Dinamo Újpest
A tatabányaiak is új csoportba kerültek. A csapat a VI. osztályba zuhant vissza, és egyből rangadóval indít. Amennyiben Zotya mester a szünetben rendbe szedte a fejeket, úgy nem lehet kérdéses a találkozó kimenetele.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr721135753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viki013 2009.05.23. 12:40:48

Sok sikert mindenkinek az új szezonra!Azt kivánom mindenkinek,hogy érje el a bajnokság előtt kitűzött célt!
Nekem a bentmaradás de nehéz lesz nagyon.Ehez nyerni kell az első meccset mert ez a csapat az egyik akit meg tudok előzni a bajnokság végén,a másikat még keressük de biztos,hogy megtaláljuk!
Holnaptól új edzőm van.Még nem tudom mit fogok edzeni.MOST A FORMÁRA MEGYEK RÁ DE NEM SIKERÜLT VALAMI FÉNYESEN!

viki013 2009.05.23. 17:31:23

Gratulálok a győzteseknek!Megyesi annyi taktikai variációd van,hogy egyik se jött be!!!!!!!ELTAKTIKÁZTAD!!!
Mi van azzal a "bivalyerős" kerettel??????????????
Bajnokcsapat?????????????????????
Ezért írtam,hogy szerénység!!!!!

Mena77 2009.05.24. 14:19:47

Nyugi Vámosz. A dobogó a cél . Ez van leírva. Bármi lehet.
Ez a meccs elment,mert sok minden nem úgy alakult ahogy el volt tervezve !!!
süti beállítások módosítása