Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

14. forduló - beharangozó

2009.05.01. 12:29 - Jansi_

Jansi FC - A.C.Milan for Debrecen
A csoportfavorit ellen fejezhetjük be a bajnokságot. Abban az esetben, ha nem nyrünk, biztosan osztályozóra kényszerülünk, amely alapvetően nem gond, hiszen a csapatunk egy újabb hazai meccs jegybevételével növelheti a bankszámlát.
Ennek ellenére a legjobb felállásban lépünk pályára, de a fiúk már fejben a jövő szombati találkozóra készülnek, így nem lenne meglepő, ha nem szereznénk pontot.

Mena FC - Kiverpuhl
Menáék már a következő szezonra készülnek. Beniamin Ziemiński érkezése a támadást komolyan erősítette, ám mégsem a mostani mérkőzés lesz a mérvadó, hiszen a csapat már biztosan osztályozót játszik. Így a jövőhéten a Mena fiúk igazán odatehetik magukat. A mostani meccs pedig egy kis "firkálgatás" lehet csak a fiúknak.

Mena: TELJESEN MINDEGY AZ EREDMÉNY, EZÉRT "LAZÁRA" VESSZÜK A TALÁLKOZÓT !
Már a következő szezon csapatát építjük.
Úgy készültünk,hogy Abolafio mester is beszállt 60perc erejéig a szerdai találkozón ,hogy testközelből figyelje meg min kell javítani,hol kell erősödni a IV-ed osztályhoz. De nem vagyunk így sem esélytelenek a bajnokkal szemben ! Háromesélyes a derby !

fc Szalci - Újpest Mindörökké
Szalciék az első forduló óta várják a bosszút. Az elmúlt meccseken végig fél szemmel az újpesti csapatot figyelték, és ezt a meccset várták. Az biztos, hogy a Salakoson teltház lesz, valamint hogy mindkét csapat a maximumot fogja adni.
A hazaiak az esélyesek, ám a rangadón bármi előfordulhat! Ám annyi bizonyos, hogy a Maurer, Gorják, Szanyi hármast nagy feladat lesz tartani.

realpool - Tökösgyerekek FC
A Tökösök sorsa már más kezében van. Ám esélyük csak abban az esetben maradhat, ha idegenben 3 pontot szerez a csapat. Yngvessonéknek a saját meccsükkel kell most csak törődni, és bízni a nagy "hattrick istenekben" hogy úgy alakítsák a LaMarTi-panko összecsapást, hogy az osztályozót jelenthessen a "Tökösöknek".

Tuli:Szeretnénk szépen befejezni a bajnokságot,de sajnos nem csak a mi kezünkben van a sorsunk!Remélem tudunk nyerni és szurkolunk a pankonak 1 esetleges pont szerzés reményében!

RED MAD DEVILS - FC Viki13
Az utolsó fordulóban rangadó. Ám ez olyan rangadó lesz, aminek az ég világon semmi tétje sincs (természetesen a presztizs kivételével).
Vámosiék tökéletes mérleggel zárhatják a bajnokságot, valamint a gólkirályi címet is bezsebelhetik. De ehhez annyi kéne, hogy az utolsó meccs számukra jól alakuljon.

AnciTeam - Thai Viperák
Anciéknak már mindegy. Az utolsó helyezett csapattal meccselnek, és az eredménytől függetlenül a 7. helyen zárják a bajnokságot, így biztosan az V. osztályban folytatják jövőre. Ellenfelüknek eddig mindössze egyetlen győzelemre és mindössze 13 rúgott gólra futotta, így szép búcsút mutathat be a IV. osztálytól az AnciTeam.

Anci bá': Kiesünk. Nekünk már kifele áll. Nekünk annyi, reszeltek. Két dologra készülünk:
- V. osztálybeli helytállás
- ÖRÖKRANGADÓ
Szombaton nincs tét, ha ki is kapunk, akkor is megelőzzük a riválist.

Vágtázó Csirkeszemek - Fáy-ters
Újabb ét nélküli meccs. A hazaiaknak már átadták a bronzérmeket, míg a vendégek sem zárhatnak már a 4. helynél rosszabbul.
Gent már nagy valószínűséggel a következő szezonra gondol, és arra építgeti csapatát.

SSC Tatabánya - félvérmtk
Mi más lehetne az elvárás mint a tisztes búcsú??? Igazából a hazai csapat már csak úgy "minden mindegy" alapon is okozhatna egy meglepetést így a bajnoki zárás napján. Ellenfelük ráadásul biztosan laza meccset fog játszani, hiszen a nagy valószínűséggel osztályozózni fog, viszont a bajnoki címet már nem bukhatja el.

Zotya mester: Sajnos nekünk már csengettek,ezért úgy készülünk erre a meccsre,hogy minél hamarabb legyünk túl rajta.Ráadásul azzal a csapattal meccselünk,amelyik jövőre a IV.osztályban fog szerepelni.Így az esélyekről sincs sok értelme beszélni.Egy ideje már a fiatal csatárokat nevelgetjük,és készülünk a VI.osztályra.Reméljük ott nem fog akkora meglepetés érni minket,mint ebben a szezonban.

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr301097188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mena77 2009.05.01. 14:22:26

A bajnokkal játszunk,akiknek a mumusai vagyunk. 3-szor találkoztunk abból két győzelem 1 iksz a mérlegünk úgy,hogy sohasem voltunk esélyesek. Így van ez most is és a laza játék ellenére bármi előfordulhat,még az is ,hogy netán kikapunk.
A jövőheti hazai osztályozó a fontos ,ott fogunk igazán nagyot alkotni terveim szerint ! Addig még egy szélső érkezhet a csapathoz !

Jansi_ 2009.05.01. 15:21:15

@Mena77: Gyerekek! Ma 18:00-kor Felcsút-FC Tatabánya
Mena úr játszik! Aki gondolja jöjjön ki!

Mena77 2009.05.02. 03:13:25

@Jansi_: Minek reklámozod?
Te sem jelentél meg az összecsapáson !!!

Jansi_ 2009.05.02. 10:43:24

Mert Megyesi sporttárs ígért jegyet, de nem szerzett... Ez volt az oka.

Tuli80 2009.05.02. 12:29:43

Hajrá mindenkinek és különösen HAJRÁ PANKO!
süti beállítások módosítása