Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

13. Forduló - Kinek kedvez a 13-as?

2009.04.24. 13:44 - j4ns1

Briós United - Jansi FC
Nem lesz sétagalopp. Ellenfelünk 1 ponttal van mögöttünk, és szűkös keretünk igencsak tele van sérültekkel, így nem mondható el, hogy vendégségben "nekünk állna a zászló". Az illetékesek a csatárposzton küzdenek egyedül kellemes gonddal, ugyanis Borba kezdi megtalálni önmagát, és a csapat egyik vezére lett. Dukai hozza a gólokat, míg a tehetséges Raschle is meggyőző teljesítményt nyújt. Viszont korán sem biztos, hogy ez a támadótrió lép majd pályára szombaton, hiszen Pelle Márk személyében újabb fiatal tehetség került a klubhoz, aki már az első fellépésén duplázott. A közönség is megoszlik két táborra, ám leginkább a magyar fiú mellett voksol a többség!

Jászapáti királyok  - Mena FC
Idegenben. Egy vesztett kupadöntő után. Papini nélkül. Batov nélkül. A 2. helyen álló csapat ellen...
Biztosan nagyon nehéz lesz, ám Mena mester masszívnak titulált védelme biztosan ismét "zárni fog", és a kivárásos játék már többször bejött a tatabányaiaknak. Van esély a meglepetésre, mégis a hazaiak az esélyesek.

Gépészek - fc Szalci
Szalciék könnyű meccs előtt állnak. Ha a mester úgy szeretné, akkor akár a "B"-sorral is könnyen vehetné az akadályt, ám a vezetőség biztosan a legjobb összeállításban fogja a pályára küldeni a csapatot. Több okból is: az egyik az, hogy a gólkirályi címre esélyes Szanyi és Balsby is növelhetné a góljai számát. A másik pedig az hogy a gólarány sokat számíthat a végelszámolásnál.

Tökösgyerekek - Csabagyöngye
A Tökösök lépéshátrányban vannak a bajnoki címet tekintve. Ami biztos, hogy a fiúknak csak a következő ellenfelükre szabad koncentrálni és várni azt, hogy a többi meccsen az eredmény számukra kedvezően alakuljon. Hazai oldalon Mraczny-ra nem számíthat a mester, ám ennek ellenére is könnyen hozható a találkozó.

FC Viki13 - Simagöröngyös SE
A Vámosi-csapat már jövőre biztosan a VI. osztályban folytatja. 6 ponttal vezet a 2. helyen álló RED MAD DEVILS előtt, és egy mostani sétagaloppnak mondható találkozón a bajnoki aranyat is megszerezheti. Margitay Zoltán ezért le is utazik a meccs helyszínére a liga képviseletében, hogy a hivatalos bajnoki avatási ceremóniát elvégezhessék a meccs után. Reméljük sikerülni fog!!

Bikini Fenék - Vágtázó Csirkeszemek
Bot ellenfél, könnyed csirke kapirgálás várható!

Hangyasav FC - AnciTeam
A félelmetes védelemmel, és erős támadósorral rendelkező Hangyasavnak nem számít sokat a hazai pálya, hiszen hazai pályán is folyamatosan a saját kontrajátékát "focizza". Amennyiben Anci mester képes kidolgozni a megfelelő taktikát, abban az esetben lehet esélye a (talán) bentmaradást jelentő 3 pont megszerzésére.

New Palace B - SSC Tatabánya
Nagy hajrá kellene a bentmaradáshoz, hiszen 6 ponttal van lemaradva bot ellenfelükhöz képest az SSC. Az azt jelenti, hogy két győzelem kellene ahhoz, hogy utólérjék őket. Ez két okból is nehéz lehet, hiszen most idegenben fociznak az 5. helyen álló Palace ellen, a jövőhéten, pedig a bajnoki cím várományosát fogadják. Így Zotya mester 99,99% hogy jövőre lejjebb folytatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr551083891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mena77 2009.04.24. 18:27:42

A csapat kezd átalakulni. Idén már szinte biztos ,hogy osztályozós helyen végzünk ami a plusz bevétel miatt nem is baj. Ez a két meccs választ ad arra ,hogy hol kell még erősítenünk a következő bajnokság kezdetéig !!! Így a vége felé már sok a sérültünk ezért nem a legerősebb összeállításban futunk ki szombaton a meccsre. A régen jól bevállt ellentámadással próbálkozunk újra !

Ha valakit érdekelnek jó játékosok látogassanak el a Mena Fc csapatához és nézegessétek kik vannak átadólistán!

emike32 2009.04.24. 18:27:54

Ez a röhelyes.Egy bot csapat bentmarad az V.ligában,én meg akárhogy rúgtam,kapálóztam nem sikerült.Ezt a szezonomat soha nem fogom megérteni.

viki013 2009.04.24. 23:31:15

Aki ismer tudja,hogy nekem a 13 több mint egy szám!Úgyhogy mi bajnokok leszünk ez tuti!
13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13


ui:nagyon jók voltak a hokisaink sajnáltam őket.szuper nagyon jól védett.sajnos nekik nem jött be a 13. :-(
imádom az a csoportos vb-t nézni főleg most,hogy a magyarok is ott vannak csapatom:Csehország(természetesen először a mieink)szereti még valaki a jégkorongot?

Tuli80 2009.04.25. 08:06:25

Sajnos nem a saját kezünkben van a sorsunk!Nézem a meccseket és szorítok,hogy kedvezően alakuljanak a dolgok!

Mena77 2009.04.25. 09:46:38

Az utolsó fordulóban fog eldőlni a sorsod !
Csak Pankóban lehet minden reményed,hátha pontot rabol,de persze neked mind a 6 pont kell a két középmezőnyben álldogáló csapat ellen.
Kevés Tuli az esélyed,de nem reménytelen !!!
süti beállítások módosítása