Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

9.forduló beharangozója

2009.03.26. 20:47 - Mena77


Jansi FC - Plintenburger SV
Rangadónak nem nevezhető meccsünk lesz! Az első helyen álló és bajnoki aranyos álmokat dédelgető Plintenburger látogat hozzánk. Csapatunk a gyenge bajnoki kezdés után kezd magára találni, és hazai pályán talán képesek leszünk megnehezíteni ellenfelünk dolgát!

Mena FC - Istook FC
Menáék eddig 5 alkalommal mérkőztek ellenfelükkel, és még egyetlen alkalommal sem sikerült 3 ponttal távozniuk. A mostani meccsen a mester fogadkozik, hogy ezúttal sikerül a győzelem kicsikarása és elindulnak felfelé a tabellán!

Mukika Fc - fc Szalci
A listavezető Szalciék a botladozó és nem épp acélosnak mondható Mukikához látogatnak. A meccs kimenetelét illetően vendég győzelem a papírforma, és remélhetőleg az eddig magabiztos tatabányaiak ezúttal sem fognak botlani

FC V AGINA - FC Viki13
A kupában az elvárásokon túl szerepel az FC Viki13, a bajnokságban pedig elvárható magabiztossággal veszi rendre az akadályokat. Ráadásul csütörtökön a manager úrnak kislány született, így ezt mindenképpen győzelemmel kéne ünnepelni.
Az FC Viki13 menedzsmentjének egy nagy kérdése lehet majd a szezon végén, hogy a csapat megváltoztatja-e a klub nevét, avagy marad minden a régibe. Na meg hogy Vámosi mester ezúttal nem fog-e egy FC Lizi13 nevű csapatot a saját csoportjába invitálni?
 

ValidB-extra - Tökösgyerekek FC
A két csapat közt 3 hely, és 10 pont különbésg van, így a Tökösöknek a vendégszereplés sem lehet akadály, ráadásul a csapat szenzációsan hangolt a találkozóra, hiszen a kiváló erőkből álló Superman által vezérelt Vfb Tatabánya ellen remiztek a szerdai Bari kupán.

Vfb Tatabánya - VadBanda M.V.
A két csapat közt két pont, és két hely különbség van. A hazai szurkolók abszolút esélyesnek vélik csapatukat, ám a vendégek biztosan nem fogják könnyen adni magukat.

AnciTeam - Bp. Honvéd
A listavezetőt fogadja a kiesés ellen harcoló Anci alakulat. A meccs esélyese mindenki szerint a Honvéd, ám a hazai pálya bizaokdásra adhat okot az Anci fanatikusoknak is.

SSC Tatabánya - Jászberény
Az egyre inkább megfáradt tatabányai csapat vezetése úgy tűnik, hogy elkönyvelte a kiesést. Ám, még van néhány forduló addig és a meccseket bizony le kell játszani. Méghozzá becsülettel. Ezt várja mindenki az SSC-től!

Vágtázó Csirkeszemek - Tókerti $a$ok FC
Rangadó a javából! Mindkét csapatnak dobogós álmaik vannak, és a mostani találkozó nagyban befolyásolhatja azt, hogy a végelszámolásnál melyik csapatnak csillog jobban az érem.

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr41027837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viki013 2009.03.27. 12:39:21

Jogos a felvetés de kétszer nem tudok ugyanabba a hibába esni!Ami az esélyeket illeti behúzom de nem lesz egyszerű.És utána gőzerővel készülök a szerdai"rangadóra" ami csak papíron lesz az sajna mert mena nagyon készül(már üzenget)de küzdünk az utólsó percig.

Tuli80 2009.03.27. 16:15:39

Először is GRATULÁLOK VÁMOSI ÚR!

Sok sikert srácok,remélem pozitív mérleggel zárunk!Nálunk cak a győzelem az elfogadható!!!

Mena77 2009.03.27. 17:23:25

Nálunk is cél a győzelem szombat-szerda "ritmusban" !
Két olyan csapattal találkozok akiket soha sem vertem meg ,de remélem szerdától ez múlt időben lesz . Minden adott egy sikeres héthez és a két meccsen 6 ponthoz !
süti beállítások módosítása