Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

7. Forduló - Soha rosszabb hétvégét!

2009.03.15. 14:56 - Jansi_

Jansi FC - Nagyszénás FC   2:1
Kemény mérkőzésen hátrányból fordítva tartottuk otthon a 3 pontot, a bajnoki címre is esélyes csapat ellen. Az első félidőben hátrányba kerültünk, ugyan mi irányítottuk a találkozót, de a második féidő hajrájában 3 perc alatt 2 gólt is rúgtunk, így alakult ki a 2:1-es nagyszerű siker.
Eric mester: "Nagyon örülök a győzelemnek. El kell hogy mondjam, hogy Olafnak ökröt áldoztunk, és egy hangyányit segített is a csapatunknak. De összességében nézve megérdemelten nyertünk."

Mena FC - E-Palace FC    4:0
Kötelező győzelem és Bjerke parádé. A Mena csapat sima 4 gólos győzelmet aratott. a veterán norvég középpályás Ole Bjerke két góllal vette ki a részét a diadalból. Talán ezzel a győzelemmel elindul felfelé a tabellán a Mena csapat. A csapat egy kicsit most megnyugohat, hiszen 4 pontra nőtt az előnyük a kieső csapatokkal szemben, ám az 5. hely is 5 pont távlatra van.

Tián F.C - fc Szalci    2:5 
Bajnokesélyeshez méltó módon szerepeltek idegenben a tatabányai fiúk! A támadók közül Gyula és Gorják voltak eredményesek.
Szalci"Elégedett vagyok az eredménnyel, a fiúk nagyon magabiztosak voltak. Véleményem szerint az egyenesági feljutás teljesen reális cél lehet!"

Toldi Géza FC - Tökösgyerekek FC   0:2
Vendégként is magabiztosak voltak a Tökösök. Tuli csapata viszonylag unalmas meccset játszva, ám két gólt szerezve felülmúlták ellenfelüket. A csapat egyik gólját Mesa szerezte, akit mikrofonvégre kaptunk: "Örülök, hogy mostanában nagyon megy a gólszerzés. Jól érzem magam a csapatomban, és örülök, hogy bízik bennem a vezetőség és a srácok is. Remélem, hogy a jövőhéten is eredményes tudok lenni!

FC Bandiii - FC Viki13   1:6
Várható volt a nagyarányú Vámosi győzelem a meccs előtt, és ezt a fiúk "le is hozták". A Bellotti és Horváth duplázott. A csapat gólzsákját a 8 gólos Ulbertet viszont Miatow utülérte a góllövőlistán (egyszer volt eredményes). Vajon szerdára is maradt a lendületből Vámosiéknál? 

CharlottenBurg Sc - Vfb Tatabánya   1:5
Ezúttal Mole fiai repkedtek Supermanként! A tatabányai szurkolók nagy örömére nem az éjszakai életben, hanem a futbbalpályán szárnyaltak. A csapat nagyon sima győzelemmel feledtette a múltheti fájó 8-ast!

AnciTeam - Anyád FC   2:2
Anci mester a meccs folyamán biztosan felkiáltotta néhányszor az ellenfele nevét, Olaf anyukájára gondolva. A csapat végig irányította a találkozót, és 2 gólos előnyből szerzett mindössze egyetlen pontot.

SSC Tatabánya - Szeged punks   2:2
Vereséggel felérő döntetlen. Az SSC a kiesési rangadón vesztett el két pontot úgy, hogy 2 kulcsembere is komy sérülést szenvedett. Így aztán a tatabányai fiúk fölött lassan lassan vastaggal is meghúzhatják a vonalat!

Vágtázó Csirkeszemek - Csontdarálók FC    7:0
Nem daráltak csirkéket!
A Tyúkól gyepén Wieland parádéjának és mesterhármasának köszönhetően kiütötték a gyengébb játékerőt képviselő Csontdarálókat a Csirkék! Már csak a kupában kellene egy picit összpontosítani és akkor a szurkolók is tökéletesen elégedettek lesznek a csapattal.

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr951003558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mena77 2009.03.16. 12:29:59

Jó hétvége volt. Senki nem kapott ki.
A szerda izgalmasabb lesz ! Már várom ............

viki013 2009.03.16. 13:09:53

Gratulálok mindenkinek!Soha rosszabbat.Az elején ránk ijesztettek de utána kijött a tudáskülönbség!100%-os an kell nyernem ezt a csoportot!Szerdán jó és sportszerű meccset játszok tulival.

Anci73 2009.03.16. 15:37:32

Tragikus volt a meccs. Valóban sokat csuklott Olaf, ha rajtam múlt. Ráadásul megint Anyáddal játszom, ezúttal idegenben. Nem jó kilátások...

Többieknek gratulálok!

Tuli80 2009.03.16. 15:39:04

Igaza van Lacikának,ez 1 jó kis forduló volt!Gratulálok mindenkinek!
Vámosz!Sok sikert szerdára a srácaim már készülnek!!!
süti beállítások módosítása