Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

7. Forduló - Félúton

2009.03.13. 11:15 - Jansi_

Jansi FC - Nagyszénás FC
A csoport egyik legerősebb csapatát fogadjuk. Ellenfelünktől az utóbbi időben igencsak elpártolt a szerencse, de így is nagyon nehéz ütközet előtt állunk. Sajnos a csütörtöki edzésmunka nagyon gyengére sikeredett, így már a pontszerzés is bravúros eredménynek mondható. A szurkolói elvárások sem túl nagyok, így szinte vesztenivaló nélkül focizhatunk a saját arénánkban.

Mena FC - E-Palace FC
Sok szakember szerint végetérhet az E-Palace elleni (egyelőre) kiesési rangadón a Megyesi legénység kálváriára. A hazaiak könnyed győzelmet várnak, és ezt nyíltan hangoztatják. Viszont a mondás úgy tartja, hogy "magas lóról lehet ám nagyot esni". Tatabányai oldalon biztosan mindenki abban bízik, hogy a játékosok elég profik ahhoz, hogy jó hozzáállással otthon tartsák a 3 pontot.

Tián F.C - fc Szalci
Zalán irányításával szenzációsan menetelnek a bajnokságban a Szalci-fiúk. Az elmúlt 4 bajnoki mérkőzést 100%-ra hozták, így méltán várhatják optimistán a 4. helyen állomásozó ellenfelüket. A szerdai kupafiaskót mindenképpen feledtetni kellene a hívekke, így nem vehetik félvállról a találkozót a vendégek!

Toldi Géza FC - Tökösgyerekek FC
A 10 ponttal 4. helyen álló TGFC-hez látogat a Tökös csapat. A vendég játékosok dúzzadhatnak az önbizalomtól, hiszen a szerdai Bari kupa meccsen fölényes győzelmet arattak a magasabb osztályú ellenfelük ellen. A mostani ellenfelük mellett csupán a hazai pálya előnye szólhat, ám a találkozót Ivan Netoéknak kéne nyerni a papírforma szerint.

FC Bandiii - FC Viki13
Vámosiék ezúttal nem bot, de bot erősségű csapattal mérkőznek. A csapat úgy készülhet a találkozóra, hogy a legjobbak pihenhetnek is a szerdai Tökösök elleni derbire, ám a vendégek mestere nem biztos, hogy megkockáztatja a 100%-os mérleg lerontását.
Sok fanatikus már elkönyvelte a Viki13 bajnoki címét, és már azt találgatják, hogy melyik VI. osztály lenne a legmegfelelőbb a csapatnak.

CharlottenBurg Sc - Vfb Tatabánya
Nem a futballtól volt hangos a Vfb Tatabánya sajtója a múlt hétvégén. Mole Suparman kalandjai hatalmas botrányt keltettek világszerte a futballberkekben. A csapat mestere 8:1-es zakó után a múlt héten egy helyi lokálban randalírozott. Kérdés, hogy a tekintélyét vesztett mesterre most mennyire hallgatnak a fiúk, avagy mennyire zavarja őket meg az incidens.

AnciTeam - Anyád FC
A rendkívül szimpatikus nevű Anyád csapata látogat az Anci arénába, ahol igazi kiesési rangadó várható, hiszen két azonos (6-6) ponttal rendelkező csapat csatázik. A mester ebben a kiélezett helyzetben nem számíthat Messnerre, aki eltiltását tölti.

SSC Tatabánya - Szeged punks
Papíron ismét verhető ellenfél került a tatabányaiak útjába, ám valami nagyon nem akar stimmelni a játékot tekintve. A keret erős, ám a fiúk mégis szenvednek. Lassan lassan el kéne kezdeni a pontgyűjtést, mielőtt végleg megrajzolják a vonalat a csapat felett!

Vágtázó Csirkeszemek - Csontdarálók FC
A Csirkék a Tyúkólban egyelőre nagyon jól szerepelnek, és a Csontdarálók személyében újabb áldozatra várnak. A természettel ellentétben szombaton nem biztos, hogy a csontdaráló darálja be a Csirkeszemeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr13999712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viki013 2009.03.13. 21:26:28

Mint már írtam nagyon jól sikerült az edzés.Elsődleges célunk,hogy a bajnokságot 100%-osan nyerjük meg de természetesen szeretnénk a bari kupán is jól szerepelni.Nem pihentetek senkit a legjobb összeállításban lépünk pályára szombaton.A bari kupán nekünk minden meccs ajándék :-)

Mena77 2009.03.13. 22:21:04

Így is van Csabi ,a bajnokság a fontos.
Nekünk most terveim szerint két "laza" győzelmünk jön és megkezdjük a felzárkózást . Már ideje lesz ,mert sokan a vészharangokat kongatják ,pedig azt inkább a Jansinál kellene.

Jansi_ 2009.03.14. 07:46:55

Nem értem, hogy miért kellene. Két nálunk gyengébb csapat van a bajnokságban, akiket 6:0 és 8:0 arányban vertünk. Mind a kettő mögöttünk van.
Szóval, a 6. hely biztos, így az osztályozó is. Mi már arra készülünk, na meg a következő V. (!!!!!!) osztályú szezonjainkra.

A Bari kupában győzelemmel nyitottunk a jó nevű fc Szalci ellen.

Nem félek!

Ellenben a Mena FC! Kikapott a csont utolsótól hazai pályán. 4 ponttal állsz, 1 (!!) pontra a tök utolsó 8. helytől. A Bari kupában zakóval kezdtél, szóval.... No comment! Igaz vár most rád 2 "laza" győzelem, de akkor sem túl inponáló a mérleg. Annak ellenére, hogy tavaly még bajnoki terveid voltak. :S

:-DDD

Mena77 2009.03.14. 10:40:33

@Jansi_: Nekem nem voltak ötöd osztályú bajnoki terveim !
Két hét múlva 4 ponttal többem lesz a bajnokságban ,mint neked,úgy hogy a kupában 4!!! fordulóval többet mentem ,mint te !
Ha a 6. helyen zársz akkor nagyon meleg lesz az osztályozó.
Ott majd játszol egy ki-ki meccset ! Nehogy visszaessél a VI. vonalba ! Nagy blama lenne !!!
Neked van miért izgulnod, nekem nincs .......

Tuli80 2009.03.14. 16:09:39

Sok sikert mindenkinek!Nagyon fontos lenne a 3 pont!!!

emike32 2009.03.14. 18:25:39

Azt hiszem,hogy meg kell barátkozni a gondolattal,hogy ki fogok esni az V.ligából.A 256 csoport közül a miénk a 15. legerősebb,és csak szerencsével tudok pontot szerezni.Ma is remek kp.-val és remek középső támadással,otthon,fontosozva tudtam játszani egy 2-2-t.

emike32 2009.03.14. 18:26:23

Ráadásul megsérült a kapusom és az egyik középpályásom is.

Mena77 2009.03.14. 23:32:59

@emike32: Sajnálom a két sérülésedet. Az egyik igen komoly lett. Ne add fel,még bármi lehet.
Szerdára sem ígérhetek semmi jót számodra ! Szerintem megkapod !!!

Gratulálok a győzteseknek !!!

Jansi_ 2009.03.15. 08:08:33

Én mindenkinek gratulálok! Szerintem az egyik legjobb hétvégét zártuk. Ha jól láttam, akkor a két "x" mellett csak győzelmek voltak! Soha rosszabbat gyerekek!
Zotya! Lehet, hogy a Kaleci, meg a Stafie volt a két rákfene, és a sérülésükkel elindulsz fölfele. Nem lehet tudni!
Ha kiesnél baromi unalmas lenne a következő szezonod!
süti beállítások módosítása