Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

6. Forduló

2009.03.06. 00:01 - Jansi_

Plintenburger - Jansi FC
Az eddig ver(het)etlen Plintenburger otthonába látogatunk. Sajnos a célként kitőzött 12 pont helyett csak 6 ponttal kullogunk az egyik osztályozós helyen (bár szerencse a szerencsétlenségben, hogy a kiesés réme nem fenyeget minket). A meccsnek persze nem mi vagyunk az esélyesei, és szó mi szó, egy újabb nagy arányú vereség is benne van a pakliban. Reméljük Olaf ezúttal egy picit közelebb ül a csapatunk öltözőjéhez és nem folytatódik a pech-sorozatunk.

Istook FC - Mena FC
Talán még mindig a kellőnél nagyobb önbizalommal várja a szombati bajnoki meccset Megyesi mester. Fiai önbizalma ezzel szenben pocsék szinten van, így nehéz megjósolni a meccs kimenetelét. Ugyancsak Alencarék ellen szól, hogy idegenben megkezdeniük a felzárkózást a az élmezőnyhöz.
A szombati meccsnél már nincs nincs mellébeszélés! Nincs Ht-kupa, és az ellenfél adott ahhoz, hogy végre mutasson is valamit a bajnokságban a Mena FC.

fc Szalci - Mukika FC
Az élről fogadja a középmezőny alján tanyázó Mukikát a Szalci-legénység. A csapatnak csak a győzelem az elfogadható. A játékosok és a vezetőség kezdi elhinni, hogy a csapat képes megnyerni a bajnokságot, és ha jól spórolnak az erejükkel, akkor papírforma szerinti lenne a végső Szalci siker.
A csapaton belül egyébként érdekes hírek láttak napvilágot, miszerint a vezetés nem tervezi rövid időn belül pótolni az eladott Lovast, így csak 5 csatárral folytatják még legalább fél szezonon át a munkát.

Tökösgyerekek FC - ValidB-extra
A barátságos meccseket is figyelembe véve 3 presztizs értékű fiaskón van túl a Tökös csapat. Most eljött az ideje, hogy ennek folyamatnak véget vessenek és otthon tartsák a 3 pontot a meglehetősen gyenge támadósorral és átlagos védelemmel rendelkező, a csoport 6. helyét elfoglaló ValidB-extra ellen. A győzelmen kívül minden más eredmény elfogadhatatlan.

FC Viki13 - FC V AGINA
"Végre nem bot!" kiáltott fel minden Viki13 drukker, hiszen az elmúlt két hétben csak "csürhe" ellen mérkőzött a csapat. Bár ha a mostani ellenfelük erejét nézzük látható, hogy nem képvisel sokkal jobb játékerőt, mint a robot által irányított gárdák.
Ismét könnyű Viki győzelem várható, remélhetőle sok sok Ulbert góllal.

VadBanda M.V. - Vfb Tatabánya
A 2 héttel ezelőtti zakó után Mole mester egy kicsit a hitét is elveszítette és csapata helyett a pókerre fordította szabadidejét. A fiúk a múlt héten azonnal bizonyítottak a mesternek és 4:0 arányban simán nyertek. A mostani meccs ennél biztosan nehezebb lesz, és most kelleni fog az is, hogy Mole mester a francia kártya helyett, csapatának lapjait kevergesse.

Jászberény - SSC Tatabánya
Ugyan a 2 csapat közt 4 pont különbség van a hazaiak javára, mégis sok bukméker a vendég győzelemet részesíti előnyben. Érdekes, és minden bizonnyal sokgólos találkozó várható.

Bp.Honvéd - AnciTeam
A csoport 2. helyén álló Honvéd fogadja Anciékat a budapest derbin. A szezon előtt az volt várható, hogy Anciék bokszzsákként fogják majd tengetni az életüket a IV. osztályban, ám ez nem így lett.. A csapat folyamatosan felvette a magasabb osztály ritmusát és képes mindenhol a jó szereplésre. Vajon most mit tartogat a csapat?

Tókerti Sasok - Vágtázó csirkeszemek
Ha a táplálékláncot nézzük, akkor a hazaiak az esélyes, ellenben ha a tabellát és a mutatott játékot nézzük, akkor háromesélyes találkozóról beszélhetünk. A vendégek most csattanós választ adhatnak azoknak, akik azt állítják, hogy a tyúkólon kívül a "csirkék" csak "félkarú óriás".

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr29982779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mena77 2009.03.06. 10:21:16

Végetért a kupamenetelés,így csak a bajnokság maradt.
Nehéz mérkőzés lesz idegenben egy remek csapat ellen.
Igazi háromesélyes rangadó. Taktikailag megpróbálom felkészíteni a srácokat a legjobban,hogy ez mire lesz elég ,majd kiderül. Pontért utazunk ! Bjerke (Jansi kedvence) kezdő lesz,így reméljük lesz pontrúgás és azt be is veri !!!

emike32 2009.03.07. 08:24:39

A csapat elnöke,emike32,a gyenge bajnoki szereplés miatt, azonnali hatállyal menesztette a club eddigi vezetőedzőjét a svéd Matti Märsynaho-t.Utóda az észt Juhan Elts lett.Az új trénertől a bent maradás kiharcolását várja az elnökség.

Tuli80 2009.03.07. 08:43:13

Remélem sikerül laza játékkal is othon tartani a 3 pontot!Jansi,Mena érdekes kis mérkőzéseitek lesznek!Hajrááááá mindenkinek!
süti beállítások módosítása