Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

4. Forduló - Meglehet az első győzelmünk

2009.02.21. 00:01 - Jansi_

Limesz Szuperior - Jansi FC
"Bízzunk magunkban!" - Mondta Eric mester kacsintva. Ellenfelünk ugyanis egy bot csapat, tehát a győzelmünk biztosra vehető. A gólarányunk csapnivaló, így muszáj javítani rajta. A stáb és a szurkolók is legalább 7 gólos győzelmet várnak. Reméljük sikerül teljesíteni az elvárást. A csapatban életében másodszor lép bajnokin pályára (először az V. osztályban) Dukai Janika, akitől jó teljesítményt vár mindenki, hiszen mostanában megtalálta a góllövő cipőjét. Mellette Borba és Raschle játszik elől. Vélhetően szélső pozícióban Ramel és Batty is feltűnik a csapatban. Cél a tapasztalat szerzés!
Tipp: 0:7

Pécsi LC - Mena FC
Mena kupatovábbjutása kicsit nehezebbé tette ezt a mérkőzést. hiszen így a csapat vélhetően nem a legerősebb felállásában vonul ki a pécsi gyepre. A baranyai székhely futballja valószínűleg nem a legkellemesebb futballemlékekkel látta el a tatabányai menedzsert, így nem ártana revansot venni. 
A Menával készült interjút a linkre kattintva hallhatjátok:  jansifc.blog.hu/media/file/mena1.mp3   -
Tipp: 2:1

fc Szalci - Hooligans SC
Tavaly még nem, ám idén már fix egyesre vehetjük a találkozót, ugyanis Szalci csapata egyre inkább hasonlít egy bajnokesélyes csapatra. Csatárai szállítják a gólokat és egyre érettebb teljesítménnyel rukkolna elő, a középpályássor pedig képes szűrni és kiszolgálni a támadókat. Több gólos hazai győzelem várható.
Tipp: 5:1

Tökösgyerekek FC - panko
Csoportrangadónak ígérkezik, ám a vendégek serpenyőjébe csak a (ebben az osztályban) masszív védelmét tehetjük, minden más Tuli brigádja mellett szól. A szerdai kupatalálkozó miatt néhány játékos felháborodva nyilatkozott a sajtónak, és bírálta a saját vezetőedzőjét a cserék miatt. Reméljük, hogy ezt sikerült házon belül rendezni és a konfliktus nem lesz kihatással a szombati bajnokira.
Tipp: 3:1

Zozóék - FC Viki13
Vámosi "kis brigádja" hasonlóan hozzánk, "bot" csapattal mérkőzik, így a győzelem nem lehet kétséges. A sérülések és a gólarány az egyedüli ami nem tisztázott. Minden más lefutottnak tűnik. A csapat ezen a mérkőzésen vélhetően Ulbert Józsira fog játszani, hiszen a magyar fiú nagyon nagy esélyese a gólkirályi címnek.
Tipp: 0:7

AnciTeam - MAFC Favorit
Talán az első olyan mérkőzés, ahol Anciék abszolút esélytelenként lépnek pályára. Ellenfelük eddig 100%-os, így kisebb csoda lenne a hazai pontszerzés.
Tipp: 0:4

ZsoZsotown FC - SSC Tatabánya - A kupabúcsú után a bajnokságban sem szól a vendégek mellett a papírforma. Ráadásul idegenben kellene pontot szerezni. Pokolian nehéz lesz.
Tipp: 3:1

Mencseszter Junájtid - Vfb Tatabánya - Mole csapata egyelőre brillírozik. Abszolút háromesélyes meccs várható, ám a hazai pálya sokat számíthat.
Tipp: 1:1

Vasas4ever - Vágtázó Csirkeszemek - Az első csap össze a második helyen álló csapattal. Bár sok vendég drukker kishitű a találkozót illetően, mégis benne van a vendég pontszerzés a pakliban, habár a fogadóirodák a hazaiakra adják a kevesebb szorzót.
Tipp: 2:1

brasil boys - FC Zsoma - A csoport két hatpontosa találkozik. Az erőviszonyok még nem tisztultak le teljesen, így nagyon nehéz lenne jóslatokba bocsátkozni.
Tipp: 2:2
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr95955391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása