Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

4. Kupaforduló - Az egyiknek sikerül, a másiknak nem...

2009.02.18. 15:38 - Jansi_

Jansi FC - fc Szalci    4:2
Parádéztak a Jánosok! Dukai Jani kettő, míg az új fiú Schaffer Jani egy gólt produkált a szerdai barátságos mérkőzésen barátaink, az fc Szalci ellen. Érdekes, hogy mindkét csapatban játszott egy-egy "matuzsálem" is, hiszen a vendégeknél a Szalci emblematikus figurája Montagrin is szerephez jutott, ráadásul egyszer "bólintott" is.
Csapatunkban pedig Eric mester a védelem egyik oszlopaként "szuperált" olyannyira, hogy a cserekapus Juhásszal és Pilarskival együtt hősiesen helyt álltak a Gorjákkal felálló (egyébként "félelmetes" jelzővel ellátott) vendég támadósor ellen.

Mena FC - methoxteam  3:2
Kiváló és fordulatos mérkőzésen Menáék ismét egy gólos győzelmet aratott azonos osztályú ellenfelük ellen. A hazai tréner húzása nagyszerűen bejött, ugyanis a második félidő közepén a legjobbkor cserélt és így fiai hátrányból nyerték meg a mérkőzést. A jó cserét mutatja az is, hogy a győztes gólt a csereként beállt Alencar szerezte.

Tökösgyerekek FC - Inter Budapest   1:1*
A "legek" meccse. A forduló legnagyobb meglepetése és a forduló legnagyobb edzői bakija történt meg a budapesti rangadón. Tuli "Tökösei" az első félidőt végig uralták és szó szerint lenullázták esélyesebb ellenfelüket. A második félidő is hasonló képet mutatott, ám érthetetlen okból a hazai mester a 65. percben lecserélte Mraczny-t az öreg Dalnokira, amit az ellenfél azonnal góllal büntetett. A találkozón több említésre méltó esemény nem történt, így következett a büntetőpárbaj, ahol Tuli mester nem jelölte ki rúgóit és a játékosok "ki húzza a rövidebbet" játékkal döntötték el a sorrendet. Ez okozta a csapat vesztét, így a "Tökösök" búcsúztak a kupától.

Locomotiv FC - AnciTeam    2:6
Anciék nem igazán "érzik" a meccs első szakaszát. Ellenfelüket ismét két gólós előnyre tett szert, viszont a csapat az otlsó bajnokival ellentétben megfordította a találkozót, és összességében könnyed győzelmet aratott.
 

Vfb Tatabánya - fifatrick   5:2
Ismét Civic és Girbardt nevétől volt hangos a tatabányai aréna, hiszen ketten 4 gólon osztoztak és a vártnál jóval könnyebben léptek túl ellenfelükön.

SSC Tatabánya - trampa     2:5
Összességében kiegyenlített találkozón búcsúzott a kupától az SSC is. Ha Olaf velük lett volna, akkor kis szerencsével bravúrt is elérhettek volna, ám a papirforma "jött", így újabb csapat várhatja a bari kupa kezdését.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr74950918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mena77 2009.02.18. 20:57:25

Egyre izgalmasabb ez a kupa. Mindig egy góllal nyerek.
Nem bánnám ezt a jövő héten sem,ezért a hétvégi találkozót ismét feláldozom. Feljutni úgysem akarok idén,majd talán jövőre, úgyhogy belefér még egy laza meccs,ami amúgy is vereség szagú. Így is bravúr lenne a továbbjutás,de megpróbáljuk. Ha Ti is szurkoltok ,sikerülhet !!! :-D

Tuli80 2009.02.19. 09:05:14

Mélyen Tisztelt Szerkesztő Úr!
Nem titkolom csalódottságomat a cikkben megjelent értékelését illetően!(Magyarul:FEL VAGYOK HÁBORODVA)
Játszottam egy negyed osztályú igen csak erős ellenféllel!A félreértések elkerülése végett nem a "b" sorával állt fel max. 3 kiegészítő ember játszott nála!Én laza játékkal és a védelemben 3 ifistával felállva vettem fel a küzdelmet!
Ennek ellenére edzői melléfogásról szól a teljes elemzés a cikkben,ahelyett hogy jó pár dícsérő szót kaptunk volna!
Nem baj!!Szerkesztő urakban (Jansi,Mena) amolyan Tuli ellenes megnyílvánulásokat vélek felfedezni!!!!Nagyon komolyan gondolkozom azon,hogy 1 hétig nyilatkozat stoppot rendeljek el!Ezzel szeretnék tiltakozni és felhívni a figyelmet,hogy a csapatokat elég rendesen beskatujázzák!!!
Tisztelettel:Tökösgyerekek fc

Jansi_ 2009.02.19. 09:13:22

Az valóban nem bizonyítható, hogy mi lett volna ha....

-Nem cserélsz
-Kijelölsz büntetőrúgókat

Elképzelhető, hogy ugyanez az eredmény születik... Vagy kikapsz simán... Nem lehet tudni.

Ám, mint "Tökös" szimpatizáns, én is a csapat továbbjutásának drukkoltam, és további szurkoló barátaimmal közösen edzői bakinak éltük meg a történéseket.
A csapat előtt le a kalappal, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fog szerepelni.
DE Tuli mester, én arra kérlek, hogy külső szemlélőként elfogultság nélkül ítéld meg, hogy jó húzás volt a csere, avagy nem.
Ha újra tehetnéd, hogyan döntenél?

Tuli80 2009.02.19. 09:20:42

Köszönjük Jansi a bíztató szavakat!
Elképzelhető,hogy megint így csinálnám,mert szombaton rangadót játszok és rá 1 hétre megint csak sorsdöntő mérkőzésem lesz!És ha felszeretnék jutni(cél a bajnoki cím) akkor nyenem kell a köv. 2 meccset!
Tehát nem szerettem volna ha megsérülnek a játékosaim és azt gondoltam hogy simán kikapok!!!

Mena77 2009.02.19. 10:17:11

Bízni kell a tanítványokban ,igaz nálad nem sokat tanulnak és minden meccsre úgy felállni,hogy benne legyen a győzelem lehetősége még laza játékkal is ! Az az 1 pozitív dolog volt a meccsedbe a részedről,hogy ha már lazáztál volt annyi eszed,hogy ellentámadj,igaz ez sem nagyon volt jó hiszen te birtokoltál ! Mindenesetre nem felháborodni kell ,hanem normálisan cserélni és felkészíteni a csapatodat !
Miattad nem játszhatnak még egy kupameccset !
Ettől az élménytől TE fosztottad meg őket !!!

Jansi_ 2009.02.19. 10:30:17

@Mena77: Ezek nagyon kemény szavak!

Mena77 2009.02.19. 11:17:34

Kemény szavak,de én így látom !!

Mindenesetre azt el kell ismerni, hogy a Tökösgyerekek nagyot meneteltek ,de hogy az útjuk "csak" eddig tartott az csakis a Managerük butaságából adódott.

A Mena FC vezetősége természetesen minden szakmai segítséget megad a Sógorának,hogy elérje a célt a VI-od osztályú bajnoki cím elnyerését !!!

viki013 2009.02.19. 19:45:06

Tuli én védelek a két zsiványtól(mena,jansi) de most igazuk van.Ha te nem bízol a csapatodba akkor ki?Ha a csapatod"bravúrosan" kihozta a maximumot ebből a meccsből akkor annyit megérdemeltek volna,hogy legalább a legjobb rugók rugják a tiziket!Lehet,hogy akkor is kiesel de szerdán lehet a "fortuna nagyasszonya" pont téged és a csapatodat választotta ki a szerencsésnek!Ki tudja a tizi az már olyan mint a "rulett".Hibáztál be kell látni de a két "zsiványnak" finomabb hangnembe kellett volna ezt írni.Már csak abba bízok,hogy a Bari kupán ellenem is elfelejted beállítani a tizi rúgókat(ha addig eljutok)és úgy verlek meg! :-)
süti beállítások módosítása