Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

Az első forduló után

2010.01.04. 16:00 - Jansi_

HupikékTirpákék - Jansi FC    0:7
Könnyen ment. Ahogy vártuk. Sajnos egy sérülést „beszedtünk” (Sumski), de szerencse a szerencsétlenségben, hogy csak 1 hétig vagyunk kénytelenek nélkülözni a rutinos bekket. Ezzel a meccsel véget is ért a bajnokság bemelegítő időszakai, hiszen a „botok” után végre „húsvér” csapatokkal játszunk szerdától. A héten két győzelmet várunk csapatunktól.

Raschle a következőket mondta már a szerdai meccsre készülve: „Mivel szombaton nem léptem pályára, nagyon friss vagyok. Mesterhármast várok magamtól!”
 
Mena mester tanítványai álomkezdést produkáltak. A csapat 3:0-ás győzelmet aratott a másik egyenes ágon feljutott Damjanich otthonában. Az eredményt nem kell magyarázni, ám a különbség a mutatott játékot tekintve egy picit talán nagy.
Több szakember szerint a megtáltosodott Megyesi legénység jó formája annak is betudható, hogy a csapat a múlt héten két nagy névvel is bővült: Medgyesi László, és Dukai János érkezett. A két játékos egyelőre a Bari kupában vitézkedhet.
 
Szalciék első kézből tapasztalhatták, hogy ami eddig elég volt az V. osztályban, az most kevés lesz a IV. ligában. A csapat támadásával nem volt probléma, viszont a védelem hiánya igencsak látszott. A 3 rúgott gólra 4-el válaszolt a vendég csapat, ami azt sugallhatja a mesternek, hogy sürgősen erősítenie kell a védelmet.
 
Vámosi kolléga igencsak fel lehetett háborodva a meccs után, hiszen a játékvezetés erősen belenyúlt a mérkőzés kimenetelébe. Először is akkor, amikor Bede sporttárs kiállította Magyar Ernőt a 30. percben, aztán pedig amikor 2:1-es állásnál büntetőhöz juttatta a hazaiakat, akik ezt értékesítve megnyerték a találkozót.
 
A Tökösök kétséget sem hagytak a felől, hogy idén a bajnoki címért fociznak. Magabiztos győzelmükkel megalapozták a tekintélyüket. A csapatból ki lehetne emelni a csupaszív veterán Yngvessont, aki a Tökösök első idei bajnoki gólját szerezte, megindítva ezzel a gólgyártást.
 
A további találkozókon, Anci sima győzelemmel kezdett a legerősebb V. osztályú csoportban, amate rajtja nem sikerült a IV. osztályban, míg a két kiesett csapat közül az SSC esélyeshez méltóan simán nyert, míg a Csirkék elvesztették az első meccsüket.
 
AnciTeam - óvári kesejűk               4:0
AC Qtty - Kisbence Fc                       1:3

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr391644228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viki013 2010.01.07. 15:15:15

Mindig is utáltam ezt a köcsög bedét!Szerepelni akart mint mindig.péntek este ha eladom a kapusom veszek egy nagyszerű kapust és egy remek gólvágót.
süti beállítások módosítása