Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

9. heti helyzet

2009.11.05. 05:00 - Jansi_

Csapatunk a Jansi FC a szombati Hunyadisok elleni megmérettetésen nagyon jól helyt állt úgy is, hogy csapatunk gólgyárosa Raschle nem játszott kiállítása miatt. A mérkőzés sokaáig gól nélkül csordogált, amikor is a hajrában pottyant 1-1 gól mindkét oldalon, így aztán kialakult az igazságosnak nevezhető döntetlen. Gólunkat Lardon szerezte.
AC Qtty - Jansi FC    3:5
Szerdán pedig jött a bari kupa, ahol muszáj volt javítani, hiszen az utolsó fordulóban kikaptunk nagyon simán Anciéktól... Ellenfelünk a Hendével és Luchowskivel felálló AC Qtty volt, amely csapat egyetlen ponttal előttünk állt. A meccs első félideje rémálom volt, hiszen sima 3:0-ás budapesti főlénnyel vonultunk a szünetre. Az, hogy mi hangzott el a félidőben nem publikus, viszont a második játékrészre megváltozott a levegő. A nyugdíjas Rautanen bá' szépített, majd a büntetése miatt szerdán szereplő Raschle csökkentette egyre a hátrányt. Ettől amate csapata egy kicsit összezavarodott, ami után 5:3-ra fordítottuk a mérkőzést. Raschle, Osanen és Rautanen bá' volt még eredményes.

Mena FC  - SSC Tatabánya     7:0    "Lahm-Lahm észhez tért a Mena FC!"
Mena csapata tatabányai rangadón szerepelt az SSC "b" sora ellen, ahol a várt magabiztos Megyesi siker született. A csapat sváb gólvágója 64 perc leforgása alatt már 3. gólját szerezte és ezzel oroszlánrészt vállalt abban, hogy csapata az élre ugorjon. A meccs krónikájához az is hozzátartozik, hogy a "henteseknek" becézett Mena védők két sérülést is okoztak a több sebből vérző ellenfelüknek.

fc Szalci - Tökösgyerekek FC   7:0
Szalciék hajrába kezdtek?? Az utolsó két meccsüket +14-es gólaránnyal 6 ponttal vették. Ennek itta meg a levét Tuli csapata is, amely igencsak alárendelt szerepet játszik ebben a kiírásban is. Szalciék a győzelemmel ugyan csak az 5. helyen állnak, viszont mindössze két pontra vannak az első helytől, ezzel talán kijelenthetjük, hogy minden idők egyik legizgalmasabb bari kupája az idei, hiszen az első 5 csapat közül bárki lehet még bajnok. Ráadásul Szalciék sorsa majdnem a saját kezükben van, hiszen találkoznak még kető olyan csapattal (Mena FC, Jansi FC) amelyek előttük vannak.

FC Viki13 - AnciTeam    1:3
A Vámosi legénység mindenkit meglepve a meccs háromnegyedében méltó ellenfele volt a náluk jóval magasabb játékerőt képviselő AnciTeamnek. A 78. percben viszont Casimiro Cairada az összes borsodi fanatikusnak letörölte a mosolyt az arcáról, hiszen akkor egyszer, majd még a hajrában még egyszer villant.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr881501908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viki013 2009.11.05. 13:16:09

Tényleg jól tartottuk magunkat a jobb erőkből álló anci ellen,akinek gratulálok a győzelemhez.Nálam most tényleg azok kaptak szerepet akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak a bajnokikon.Én személy szerint ha tippeltem volna akkor olyan 6-7 nullát tippeltem volna.Remélem a többiek jól kipihenték magukat hétvégére mert megint"legfontossabb" meccs jön szombaton.Szerintem alappal is(lehet lazával is)megnyerném de nem kockáztathatok mert bent kell maradni de szerintem még az ötödik helyet is meg tudom csípni és akkor már fejlődtem tavalyhoz képest.
süti beállítások módosítása