Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

12. forduló - Alakulgat a végső tabella ---Jansi FC - Briós United---

2009.08.06. 13:35 - Jansi_

Nem szeretjük a Brióst! Ez már többször kiderült. A tavalyi szezonban például két vereséget szedtünk össze ellenük, és idén is a 3. fordulóban egy gólgazdag 5:4-es zakót kaptunk a Giacinto Facchetti arénában.

DE! Most minden más lehet! Az idei szezonban talán másodszor, a szokásosnál nagyobb magabiztossággal várjuk a meccset. Reméljük, nem esünk nagyot a magas lóról, de az elmúlt hetek igazolásai rendkívül jól sikerültek. Csapatunk védelme soha nem volt ilyen erős, mint most, valamint Aurelian Costache személyében egy hihetetlenül megbízható kapust sikerült szereznünk.

A szélsőjátékunk és a pontrúgásaink Khumalo leigazolásával életveszélyes lett, valamint Piazza elöl minimum két embert leköt a védelemből.

Na, de beszéljünk a peches dolgokról is. Csapatunk egyik meghatározó játékosa Boris Schamonit a múlthéten a játékvezető kiállította, így biztosan nem lép pályára szombaton, Lardon játéka pedig még kérdéses, hiszen kisebb keresztszalag-húzódást szenvedett.

A szurkolók kezdenek visszapártolni mellénk, valamint a csapat önbizalma is kiváló. Azt hiszem, hogy ha nagy katasztrófa nem történik, akkor az idei évben meglesz az osztályozós helyek egyike. Reméljük, hogy a hátralévő fordulókban sikerül minimum 6 pontot szereznünk.

További meccsek:

Pécsi LC - Mena FC - Mena mester célkitűzése a hátralévő fordulókra az volt, hogy minden meccset nyerni kell. Az egykori mumus Pécs ellen biztosan nem lesz könnyű, ám nem lehetetlen, hiszen a hazaiak inkább gyengülnek az utóbbi időben. A vendégek továbbra sem számíthatnak a gerinctörésből lábadozó Marian Mosoiu játékára.

fc Szalci - G-Beton - Szalciékra rangadó vár. A tabella közepén eléggé összegyűltek a csapatok, így még sok gárda esélyes a biztos bentmaradásra, és azt osztályozóra is!

AnciTeam - óvári kesejűk - A bajnoki címért harcban lévő Anci csapatnak hazai pályán kötelező a győzelem.

Vasas4ever - Vágtázó Csirkeszemek - a Csirkék tovább folytathatják a menetelésüket, ezúttal, ám ezúttal a rivális Vasas ellen kell nyerniük, ráadásul Budapesten.

Tökösgyerekek FC - SzSE - A Tökösök végre fellélegezhetnek. Az utolsó helyen kullogó ellenfelük biztosan nem fogja őket nagyon megszorongatni. Csak a gólarány lehet kérdéses.

Infenu FC - FC Viki13 - Vámosi mesterék nem valószínű, hogy 3 ponttal kalkulálnak a szombati csörtén, és biztosan a vezetőség fél szemmel a két "vonal alatti" csapat meccsére is figyel, mert egy esetleges Sanlorenzo győzelem esetén Vikiéket befogja a pontversenyben a jelen pillanatban 7. helyen álló csapat.

SSC Tatabánya - Fc fehérvár- Nagy baj nem lehet Tatabányán, hiszen az ellenfelük egy BOT csapat.

Jajj hova rúgtam - AC Qtty - A félelmet keltő nevű hazaiak menekülnek a kieső zónából, így hazai pályán biztosan nem lesznek könnyű ellenfelei amate mesternek!

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr331292595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mena77 2009.08.07. 15:41:18

Nincs mese nyerni kell !!!

Jansi_ 2009.08.07. 16:07:02

Mi is az életünkért meccselünk!!

gentdelbarca 2009.08.10. 08:27:22

BAJNOK CSAPAT! BAJNOK CSAPAT!! :)

acqtty · http://szellemvaros.hu/acqtty 2009.08.10. 09:57:34

Ha jól emlékszem, akkor ennyire eseménytelen meccset még nem játszottam eddig. Az első félidőben volt egy helyzete az ellenfelemnek, amit be is rúgott, a második félidő riportja pedig ennyi: "Ez a félidő egyértelműen Qtty-fölényt mutatott, ugyanis 54 százalékban birtokolták a labdát."
süti beállítások módosítása