Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

Bajnokság 1. Forduló

2009.05.25. 20:24 - Jansi_

Plintenburger SV - Jansi FC       4:3
Lazán vettük, és így is szoros lett.
Mindezek mellett azért tisztában vagyunk azzal, hogy az eredmény számunkra hízelgő, hiszen ellenfelünk jóval magabiztosabb volt mint mi, ám némi szerencsével a hajrában még pontot is rabolhattunk volna a Lars Henriksen féle brigádtól. Innentől kezdve a kupát tartjuk szem előtt, ahol idegenbeli győzelmet várok.
A csapatunk góljait: Borba, Dukai és Rautanen szerezték (érdekesség, hogy a kis Dukai az elmúlt 5 tétmeccsén mindig eredményes volt.)

Istook FC - Mena FC      3:2   
"Istook jó csapat! Istook nagyon jó csapat!" Mondogatta Megyesi spori a meccs után. Ebben teljesen igaza van, ám a bajnokság előtt a tatabányai csapat vezetése minden sajtó orgánumban hangoztatta, hogy ők bizony a bajnoki címért küzdenek, és soha nem látott masszív keret alakult ki náluk. Ez a nyitás édes kevés lesz ehhez, hiszen a tavalyi 5. helyezett csapat otthonában szenvedtek vereséget Bjerkéék. Mindenki bízik a jobb folytatásban.

Zalaegerszegi TE - fc Szalci     3:2
Szalciék megkapták az első . osztályú pofonukat. Fennálásuk leghosszabb veretlenségi sorozata szakadt meg Zalaegerszegen, ahol a csoport egyik verhető ellenfele vette el a 3 pontot a tatabányai fiúktól. Sok szakember élesen kritiálta Szalci mestert mondván: "Itt nem elég csak felküldeni a fiúkat a pályára, kicsit taktikázni is kéne!"

Tökösgyerekek FC - LaMarTi    4:0
Ez úton elnézést kérünk a Tökösöktől, hiszen a technika ördöge miatt elmaradt csapatuk rangadójának beharangozója.
Ez jó ómennek bizonyult, hiszen a fiúk ettől szinte szárnyakat kaptak, és a nagy vendégfölény ellenére sima 4:0-ra legázolták az esélyesebbnek hitt LaMarTi-t. Bízunk a hasonló folytatásban!

FC Viki13 - Szinese se     5:0
A VII. osztálybl áthozott magabitossággal győzték le a másik újonot a vámosi-fiúk. A csapat ezzel a győzelemmel az élről várhatja a folytatást. Bár még aligha kezdődött el a bajnokság, Vámosi mester minden bizonnyal szívesen befagyasztaná így a tabellát. A következő fordulóban a méltán betonfalnak hívott Betonfal SE lesz a Viki13 ellefele, ahol aztán igencsak fel kell kötni a gatyát.

AnciTeam - Hubigyuri FC   1:3
Nem hiába tartott annyira a kezdettől Anci bá'! Csapata hazai pályán szenvedett vereséget a bajnoki álmokat dédelgető Hubigyuritól, amely csapat az első forduló után már toronymagas bajnoki esélyesnek lett kikiáltva. Anciék bizony kemény csoportba kerültek...
 

Vágtázó Csirkeszemek - Fáy-ters    4:0
Durieu 3! Volt a szünetben az eredményjelzőn. Na, ez nem a svájci fú mezszáma volt, hanem a meccsen elért góljainak a száma, amelyekkel erősen megtolva a Csirkék gépezetét magabiztosan megverték budapesti ellenfelüket.

SSC Tatabánya - Dinamo Újpest      5:0
Győzelem, és nem is akármilyen!!! Magabiztos, V. osztályú játékot mutatva verte az egyik riválisnak kikiáltott ellenfelét a Zotya vezette SSC. A bukmékerek szerint egyenesági feljutás elvárhat a csapattól, ám a bajnokság még nagyon hosszú...

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr941143682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mena77 2009.05.26. 19:43:36

Sajnos az első forduló után kiderült,hogy a többiek is erősödtek !
Nem vagyunk rosszak , a dobogó elérhető még úgy is,hogy a bajnok Kiverpuhl jön a hétvégén a Barlangba !!!

emike32 2009.05.27. 19:21:44

Jól indult a szezon,három sima győzelem,ebből kettő a kupában.A gólarányunk 16-0.Szombaton ismét sima meccsre számítunk és a kupa 3. fordulójában is verhető ellenfelet kaptunk.Egyből visszajött a kedvem a játékhoz,ami az előző szezon végére teljesen elment.
süti beállítások módosítása