Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

14. Forduló! - 2 bajnoki cím, 2 kiesés!

2009.05.04. 19:54 - Jansi_

Jansi FC - A.C.Milan for Debrecen     7:1
Egyértelműen osztályozóra készültünk. Több okból is: a egyik, hogy ellenfelünk egy győzelem esetén egyeneságon feljut a negyedik ligába, így azt gondoltuk, hogy győzelmi kényszerben vannak. A másik ok pedig az volt, hogy egy esetleges győzelem esetén is könnyedén végezhettünk volna osztályozós helyen. Ezen tények tudatában laza játékra készültünk. Ellenfelünknek azonban sikerült meglepnie minket. Felforgatott csapatával a győzelmi szándék egyetlen szikrája nélkül léptek pályára ellenünk, aminek következtében sikerült győzni, és egyeneságon bentmaradni.
A fiúk szerdától 1 hét szabit kapnak, aztán pedig készülünk a következő szezonunkra.
 

Mena FC - Kiverpuhl     4:1
Menáék végre felmutattak néhány formás kis támadást. A két új csatárcsillag érkezésével egy kissé megváltozott a játékuk jellege. A Zieminski és Mosiou duó letette a névjegyét a bajnok ellen és mindenki számára nyilvánvalóvá tette, hogy jövőre jóval offenzívebb Mena FC-t láthatunk majd a bajnoki mérkőzéseken.
A csapat egyébként a 6. helyen zárta a bajnokságot, így szombaton egy osztályozó mérkőzés vár majd Ole Bjerke-ékre!

fc Szalci - Újpest Mindörökké     4:0
Gyorsan és fájdalommentesen döntötte el a bajnoki arany sorsát a Szalci legénység! A fiúk a 12. és a 16. perc között négyszer is villantak az "enyhe" rövidzárlatot kapó Újpestiek ellen. Innentől kezdve mindkét csapat tudta, hogy kié lesz az idei elsőség. Helyzetek adódtak aztán mndkét oldalon, ám a két háló érintetlen maradt. A gólkirályi címen egyébként osztozkodás volt, ugyanis Szanyi és Ruus (Újpest) is 11 góllal zárták a sorozatot! Gratulálunk!

realpool - Tökösgyerekek FC    1:5
Yngvessonék is behúzták az aranyat! A "küzdj és bízva bízz!" elvet vallva futottak ki a vendégek a gyepre, ami meghozta a gyümölcsét. A saját meccsüket 5:1-el nyerve, valamint panko meglepetés győzelme LaMarTi ellen az elsőséghez juttatta a Tökösöket. A fogadóirodák egyébként erre az eshetőségre 50-szeres pénzt fizettek a bátraknak. Gratulálunk!

RED MAD DEVILS - FC Viki13    6:2
A Real Madridhoz hasonló méretű zakót kapott a már bajnok Vámosi csapat az utolsó bajnoki fordulóban. Az eredmény nem osztott vagy szorzott a végelszámolást illetően. A csapat mestere Erik Kreisz a következőket mondta csak: "A fiúknak korábban kiadtam a szabit. Erre a meccsre nem is volt kötelező eljönni, ám a fiúk annyira profik, hogy azért megjelentek a meccsen."

AnciTeam - Thai Viperák    1:2
Viszlát IV. liga! Anciék az egyelőre utolsó IV. osztályú meccsükön nem tudtak győzelemmel búcsúzni lelkes publikumuktól. Remélhetőleg a mester felrázza a kissé szétesett társaságot, és jövőre ismét a feljutásért tudnak majd küzdeni!

Vágtázó Csirkeszemek - Fáy-ters    5:1
A tétnélküli találkozón a Csirkék magabiztosan, és nem utolsó sorban szép játékkal búcsúztatták közönségüket. A meccs érdekessége, hogy a barikupa nagy blamája Cheng ezúttal kétszer is villant.

SSC Tatabánya - félvérmtk      3:2
Ez tisztes búcsú volt. A bajnok ellen szoros meccset hoztak össze a lelkileg a béka feneke alatt tanyázó Tatabányaiak. A következő szezonban azonban csak a magabiztos bajnoki cím lehet az elvárás!

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr701102845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mena77 2009.05.04. 22:00:23

Jövőre irány a bajnoki cím !!???

Tuli80 2009.05.05. 08:56:51

Hááát igen,kevesen gondolták volna (Mena) ,de én bíztam a csapatomban és sikerült!Az osztályozót illetően nem mi vagyunk a favoritok,de láttunk már meglepetéseket!!!
Yngvesson játékosomnak gratulálok a gólkirályi címéhez!
Gratulálok Szalci!!!Ja nem a szombati teljesítményedhez hanem a bajnoki aranyhoz...!

viki013 2009.05.05. 12:28:37

gratulálok a győzteseknek!szalci egész évben jól teljesített:tuli meg jól hajrázott.nekem meg rég eldőlt.mena dupáj hááát megusztátok a kiesést.
kicsit meglepődtem az eredményemen de eddig is tudtam,hogy a védelmem nem a legerősebb de a 6 az kicsit sok.ha megtudom,hogy milyen csoportba kerülök lehet be kell áldoznom az egyik piacképes játékosomat és venni védőt vagy védőket mert mind szirmay tmind ulbertet nagyon jó pénzért el tudom adni(80 milla és a csillagos ég főleg ulbert)

Mena77 2009.05.08. 11:27:57

János !!!
Nem tudom tud e ,de lesz egy pár csapatnak osztályozó meccse!
Kellene egy kis felvezetés ezekről nem gondolod?
süti beállítások módosítása