Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

Elődöntők - értékelés

2009.04.16. 08:00 - Jansi_

Elődöntő 1: VFB Tatabánya 2:6 FC Szalci

 

Az esélytelenebbnek vélt csapat magabiztos győzelmet aratott és készülhet a jövő héten megrendezésre kerülő Döntőre, de ellenfelének sincs szomorkodni valója, hiszen eséllyel pályázhat a dobogóra.

A mérkőzés egy gyors FC Szalci góllal indul (Zsolt Gorják 9') ami megadta az alaphangot a meccs hátralévő részére. Az egyenlítésre egészen a 30. percig kellett várni a VFB szimpatizánsoknak, amikor is Ingo Cee-Girbardt villant, és tette ismét nyitottá az elődöntőt. Szalci játékosai ekkor döbbentek rá, hogy kevés amit eddig nyújtottak és rátettek egy lapáttal, sorozatban 4 gólt hintettek ellenfelüknek (Nicki Balsby 36', Zsolt Gorják 67' , Nicki Balsby 68' , Clarence Sleurink 76'), akit közben egy kiállítás is súlytott (Lars Andersen 37'). A hátralévő időben már mindkét csapat csak szurkolóinak tiszteletére játszott és egy gyors gólváltásra még futotta az erejükből (Hansjochen Klasen 79', Zsolt Gorják 84'), mellyel kialakult a 6-2es végeredmény.

Összegezve, egy könnyed FC Szalci győzelmet ünnepelhetett a szurkolótábor.

 

Érdekességek:

-         1540 néző tekintette meg a mérkőzést

-         Gorják Zsolt mesterhármast ért el, ő nyitotta és ő zárta a „gólcsatát”

 

A sajtószobában:

 

mole: "Úgy érzem nem egyenlő feltételeket biztósított a játékvezető a pályán, fel vagyok háborodva a játékvezető ténykedésén. A kiállítás megpecsételte a csapatom sorsát, így egy kicsit elment a kedvük a srácoknak a játéktól. Nem feküdt nekünk ez a grundfoci jellegű csapkolódzás amit a Szalci FC bemutatott.Remélem a dobogó meglesz és jövőre még erősebben fogok koncentrálni a bari kupára. Nem szívesen mondom ki, de gratulálok Szalci."

 

szalci: „Először is szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik végig bíztak bennünk! Örülök, hogy a csapat ki tudta hozni magából a maximumot és bebizonyítottuk a kétkedőknek, hogy képesek vagyunk meglepetéseket okozni!
Ezúton üzenem Mena manager úrnak, hogy a labda gömbölyű és bármi megtörténhet a szerdai kupadöntőn!”

 

 

Elődöntő 2: Mena FC 5:4 Jansi FC

 

Ahogy előre várható is volt, egy csodálatos mérkőzés kerekedett a két csapat összecsapásából. Nehéz volt eldönteni, hogy a keddi Chelsea – Liverpool Bajnokok Ligája elődöntő, vagy a Mena FC – Jansi FC Barátság Kupa elődöntő volt izgalmasabb és színvonalasabb.

Óriási gólparádé, megismételhetetlen egyéni teljesítmények és körömrágós izgalmak jellemezték a párharcot, melyből végül a Mena1977 vezette Mena FC került ki győztesen és masírozott be a Döntőbe! Jansi99-nek sincs oka búslakodni, ugyanis egy ilyen Klasszikus mérkőzésen alul maradni nem szégyen, és még ott a javítási lehetőség számukra, hiszen játszhatnak a bronz-éremért.

Nézzünk bele picit a mérkőzésbe: a 19. percig kellett várni gólfesztivál beindulására, de innentől nem volt megállás és egy 8 perces futball csodában lehetett része a nézőknek melyben 6 (!!!!!!) gól esett!! Arkady Batov találata indította a lavinát amikor betalált Jansi FC kapujába, Venencio Borba viszont 3 perc múlva egyenlített, majd jött Dukai János és máris 1-2-re módosította az eredményt. Rá egy percre Arkady Batov saját és csapata 2. gólját szerezve egyenlített, Nathan Malgedein gólja pedig ismét a Mena FC vezetését jelentette. Jansi99 játékosai azonban nem törtek össze, 9 perc alatt megfordították a mérkőzés állását 3-4 (Boris Schamoni 27', Lars Kaboth 36')! De itt még nem volt vége, ismét egy fordulat következett –mint utólag kiderült ez volt az utolsó ilyen a mai délelőttön- és 5-4-re ismét a Mena FC vezetett (Iwan Papini 49', Nathan Malgedein 68') és győzött.

Sok ilyen meccset még a Hattrick világába!

 

Érdekességek:

-         1856 néző rágta le mind a 10 körmét a helyszínen

-         8 perc alatt 6 gól esett

 

A sajtószobában:

 

Mena1977: „Fantasztikus ,döntőbe illő mérkőzésen diadalmaskodtunk !
Remek ,fordulatos mérkőzés volt mindenki sajnálhatja aki nem látta. Szerencsénk volt abban, hogy a bíró pont akkor fújt a sípjába amikor éppen mi vezettünk ! :-D
Nagy taktikai csata folyt a pályán amiből mi kerültünk ki (nem érdemtelenül) győztesként!!! Büszke vagyok a srácokra! Ja és az üzengetések ellenére rendkívül sportszerű, valóban barátságos találkozó volt!!!”

 

Jansi99: „Csalódott vagyok a sok kihagyott helyzet miatt.
Véleményem szerint a torna történelmének a legjobb összecsapását láthattuk. Igazi rangadó volt! Sajnos vesztettünk, de felemelt fejjel tettük ezt, hiszen az utolsó pillanatig nyitott volt az összecsapás. A kilátogató szép számú nézősereg is vörösre tapsolta a tenyerét a mutatott játék láttán.
Menának gratulálok!”

 

 

Középdöntő 1: FC Viki13 4:5 AnciTeam

 

Az 5. helyért folyó küzdelem első „elődöntőjén”, egy igen izgalmas és látványos összecsapáson végül anci73 csapata, az AnciTeam került ki győztesen.

A góltermésre itt sem lehet panasz, 9 gól született, ebből 3 még az első 10 percben, így kijelenthetjük, hogy villámrajtot vett mindkét csapat és nagy fejtörést okoztak a fogadóirodák dolgozóinak (1 - 0  Darío Bellotti 4', 1 - 1  Leonyid Katona 6', 1 - 2  Rik Wayenberg 9'). A 3. gól után mindkét csapat óvatosabb játékra váltott és keresték ellenfelük gyenge pontjait. Mikor már mindenki elkönyvelte hogy 1-2-vel fordulnak a csapatok akkor jött Agostino Feigert és 2-2-re módosította az eredményt. A 2. félidőben igazi gólfieszta következett, előbb Rik Wayenberg talált be (2-3), majd Gheorghe Stănoiu (3-3), Mieczysław Czuba (3-4) és Leonyid Katona (3-5). Két gólos Anci vezetésnél már mindenki elkönyvelte a győzelmet, főleg annak fényében hogy már csak 10 perc volt hátra a meccsből. Hittük ezt mi külső szemlélők, ugyanis Viki13 játékosai máshogy gondolkoztak és az utolsó pillanatig küzdöttek az egyenlítésért, mely felé az első lépést Agostino Feigert meg is tette, amikor a 83. percben 4-5-re módosított az állást. Továbbiakban viszont az eredmény már nem változott, így AnciTeam tovább küzdhet az 5. helyért, FC Viki13 csapata pedig célba veheti a 7. helyet.

 

Érdekességek:

-         mindössze 828 néző látta ezt a fantasztikus mérkőzést

-         3 osztálynyi különbség van a két csapat között AnciTeam javára

 

A sajtószobában:

 

fcviki13: „A "kis brigádom"megint kitett magáért! Le a kalappal előttük. Nagyon nehéz mérkőzés volt hiszen 3 osztály különbség van a két csapat között. Mindent megpróbáltak a srácok de ma ez sajnos kevésnek bizonyult. Középpályán veszítettük el a mérkőzést de kétszer a középső védelmem is kapitulált de Feigert ma előrefele volt szenzációs. Gratulálok az ellenfelünknek. Gőzerővel készülünk a Tökösgyerekek elleni "derby"-re.”

 

anci73: „Nem gondoltuk volna, hogy a pontrúgás képesség ekkora súllyal eshet latba a meccsen. Mi a klasszikus foci hívei vagyunk, az elmúlt szezonban történt cserékkel ráadásul csökkent a felkészültségünk ezen a területen. Ez az egyetlen ok, amiért ilyen izgalmakat okoztunk szurkolóinknak, hiszen akciógólt csak egyet kaptunk. Szerencsére csatársorunk végül behúzta a meccset, Rik is és Leonyid is két gólt szerezve lenyűgözték a nézőket. Gratulálunk ellenfelünknek és köszönjük az izgalmakban bővelkedő mérkőzést. A jövő héten tehát ismét AC Qtty-AnciTeam találkozónak örülhetünk, ám ismét fontos hangsúlyozni, hogy ez NEM az örökrangadó.”

 

 

Középdöntő 2: AC Qtty 4:1 Tökösgyerekek

 

Egy izgalommentes mérkőzést láthattak a Ságbári úti salakos stadionba kilátogató nézők. A továbbjutó kiléte elég hamar világossá vált, ugyanis már a 28. percben 3-0 állt az eredményjelzőn. Előbb Claus-Peter Hruschka (12'), majd Dominik Luchowski (13', 28) zörgette meg a Tökösgyerekek kapusának Friedrich Gradwohl kapujának hálóját. A 47. percben apró fénynyalábot vélhettek felfedezni Tuli80 játékosai az alagút végén, ugyanis Ivan Neto kozmetikázott az eredményen, amely így 3-1-re módosult. Az ezt követő 33 percben mezőnyjáték folyt a pályán, nem alakultak ki órdító helyzetek, AC Qtty mezőnyfölényét az eredmény tartására használta, de egy villanás még így is kitelt az erejükből és a 80. percben feltették az i-re a pontot, nészerint Tolis Thanopoulos, aki beállította a 4-1-es végeredményt.

AC Qtty az 5. helyért játszhat, míg a Tökösgyerekek-nek marad a 7. helyért folyó küzdelem.

 

Érdekességek:

      - 1282 nézte végig a meccset

      - Doninik Luchowski két gól szerzett

 

A sajtószobában:

 

amate: „A győzelmünk megérdemelt, bár a gólkülönbség talán túlzott. A meccs remekül illeszkedett a felkészülésünkbe, mindenki játszott a héten, akinek edzenie kell. Az okozott sérülést sajnálom, de szerencsére csak egy hétre dőlt ki Logachev. Győzelmünket a meccset a gipszelőben töltő tulajdonosunknak ajánljuk.”

 

Tuli80: „Csalódott vagyok összességében a bari kupán való szereplésünk miatt! Sokkal jobb eredményekre számítottam!A kupa színvonala kitűnő volt, a köv. kiírásban is szeretnénk elindulni!Külön kiemelném az Fc Viki13 csapatát erőn felül teljesítettek!”

 

 

9. helyért: SSC Tatabánya – Vágtázó Csirkeszemek

 

Az egyetlen oda- visszavágós párharc első felvonására Tatabányán került sor ahol nem kellett sokat várniuk a hazai szurkolóknak hogy ünnepelhessék fiaikat, ugyanis már a mérkőzés 4. percében megszerezték a vezetést Isma Muñarch révén. A vendég csapat ezt követően jól tartotta magát, amikor is Nyíl János butaságai miatt 7 perc alatt két sárgalapot zsebelt be és kiállítatta magát. Innentől már egyoldalúvá vált a meccs, a tatabányaiak okosan focizva kihasználták emberelőnyüket és 3 gólosra hizlalták előnyüket (José María Ovejero 40', Isma Muñarch 43'). A szépségtapaszt Billy Bacino 64. percben szerzett fejesgólja hozta meg, de hogy ne legyen nagy az öröm a vendégeknél, a hazaiak rákapcsoltak és bevittek még egy találatot Gavrilo Dimitrić révén. Így a végeredmény 4-1 lett, ami megnyugtató a hazai menedzser számára, de fejtörés a vendég mesternek.

A 9. helyért folytatott csata minden bizonnyal eldőlt.

 

Érdekességek:

-         909 néző látogatott ki a találkozóra

-         Nem volt magyar gólszerző a mérkőzésen

 

A sajtószobában:

 

emike32: "A csapat fennállása legrosszabb idényét futja. A bajnokságban és a barátság kupán is a várakozások alatt szerepelünk. Ezért is kell örülni minden apró sikernek,így a Csirkék magabiztos legyőzésének is. Reméljük a visszavágón is sikerül nyernünk és meg tudjuk szerezni a 9. helyet."

 

gentdelBARCA: „Először is szeretnék gratulálni az ellenfélnek, jobbak voltak és megérdemelten nyertek. Rosszul érintett minket a kiállítás, innentől kezdve még nagyobb volt a differencia a két csapat között. Pozitív viszont hogy tudtunk szerezni egy idegenbeli gólt, bár nem hiszem hogy van esélyünk a visszavágóra. Már tényleg csak a becsületünkért játszunk.”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr211067964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gentdelbarca 2009.04.16. 08:39:58

Természetesen a Chelsea - Liverpool csak negyeddöntő volt, nem elődöntő. Elnézést a hibáért. :P

Mena77 2009.04.16. 13:15:18

HAtalmas csata,megérdemelt siker !!!
A végére kijött a jelenlegi min. 1 gólos különbség ami a két csapat között van ! Előrébb járunk egy kicsivel,mint kollégánk.

gentdelbarca 2009.04.16. 13:58:59

Kérném majd a manager társaimat, hogy szerdára a Tyúkólba ne kössenek le meccset, ugyanis ott kerül megrendezésre a VCS-SSC meccs! Köszönöm.

mole77 2009.04.16. 20:13:46

Szemét csaló bírok!!! Egész éves munkánkat tették tönkre

Tuli80 2009.04.16. 20:45:14

Kíváncsian várom a döntőt tuti izgalmas lesz!Csak 1 kérdésem van Lacika!!!Ki állítja meg Gorják sporit????????

Mena77 2009.04.16. 21:45:26

A "nagy" Dukai is csak egyszer köszönt be,annyiszor Gorják is örülhet majd !
Több öröme úgysem lesz a meccs után !!!

Jansi_ 2009.04.17. 07:03:26

De Lacika! Ott van még egy Maurer Norbi is! Képes eldönteni bármilyen meccset!

Mena77 2009.04.17. 09:21:09

Megmondom őszintén ,nem tartok a meccstől !
Szerintem jobbak vagyunk,így újra a miénk lesz a kupa !!!
De valószínű ,jó és szoros meccs lesz

Mena77 2009.04.21. 12:37:20

ELDŐLT !

Valószínű ,hogy két(?) barikupa győzelem után csapatunk (ha lesz?) nem indul már a sorozatban többet !!! Komolytalan szervezés ,hiányos,állandóan késő honlap, amatőr hozzáállású csapatok (MOLE-Vfb és Jansi) !
Ehhez nem vagyok hajlandó a nevemet adni ! VÉGE !!!!

viki013 2009.04.21. 13:46:31

várjunk még azzal a győzelemmel!Akiket említettél amatörnek(vfb-jansi) ők játszanak a 3-4 helyért és ráadásul a vfb-től ki is kaptál.Akkor te is amatör voltál?
Abban eggyetértek veled,hogy a honlappal nem minden úgy működik mint régen.Ez igaz.De nem mindenki ér rá úgy mint én vagy te!Tudod ők dolgoznak.
Mindenki maga dönti el,hogy indul a kupán vagy nem.Az biztos,hogy hiányozni fog a "neved" amit nem adsz senkinek.
Nekem nem is kell :-)
ui:te vagy az esélyes a döntőn.a harmadik győzelem után hazaviheted a kupát.

Mena77 2009.04.21. 19:19:12

A 3. helyért elmarad a meccs ugyanis nem köttötték le egymással,hanem mással ! Ezért amatőrök ! Így úgy érzem értelmét vesztette a kupa ,ha ilyen csapatok is részt vesznek ! Ehhez nem adom a nevem !! A másik dolog meg az ,hogy ha akarna János is tudna heti fél órát szánni a honlapra ,csak lusta és most más köti le a figyelmét nagyon !

viki013 2009.04.21. 20:44:50

Mena most néztem teljesen igazad van!Ezek tényleg AMATŐRÖK!!!!Nagyot csalódtam mind a két menagerben de főleg Dupájban.Így tényleg nincs értelme az egésznek.Arra azért kíváncsi lennék,hogy ha valamelyik"lúzer" döntőt játszott volna akkor is játszana bivalybasznáddal inkább edzőmeccset???????Nálam rangja van a 7. helyért játszott mérkőzésnek is.Szerintem így én se fogok indulni a következőn.Így tényleg nincs semmi értelme.Ki kell zárni mind a két csapatot!!!(engem is kizártak tavaly)

ui:Dupai te nem voltál régen ilyen,ez nekem egy nagy csalódás!

fc szalci 2009.04.21. 21:40:28

Sajnos azt kell, hogy mondjam egyetértek az előttem szólókkal!!!

gentdelbarca 2009.04.21. 22:42:35

Ha van igény egy 3. barátság kupára, szívesen megrendezem, honlap van, frissíteni is tudnám. De tudom hogy ti egy baráti társaság vagytok, így ezt félve kérdeztem. :)

A 9. helyért lesz visszavágó!! :)

Tuli80 2009.04.22. 09:40:06

Sziasztok!
Én is szeretnék 3. bari kupát,de normális szervezéssel,mert amit a Jansi a vége felé csinált azt inkább nem minősíteném!
Én azt gondolom,hogy adjuk Gent kezébe a dolgokat és készítse el a köv. bari kupa lebonyolítását!!!

viki013 2009.04.22. 19:09:32

Csinálhatja a Dupai (csak normálisan)mert nem ő kötött le mással edzőmeccset!Én csak egy esetben indulok ha a vfb tatabánya nem!(nincs vele semmi bajom de így nem lehet)
süti beállítások módosítása