Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

Szégyen és gyalázat

2009.01.31. 18:25 - Jansi_

A.C.Milan for Debrecen - Jansi FC   6:0

Egy langyosan csordogáló 1. félidő után legrosszabb rémálmunkba illő második félidőt produkált imádott csapatunk. Szaladtunk már bele fájó vereségbe, ám a mostani totális K.O. volt. Olyannyira, hogy a vezetőség azonnal válságstábot hívott össze, és néhány játékost azonnali hatállyal átadólistára tett.
A vezetőség belátta, hogy az egy ideig jó irányba száguldó hajónk, most rossz irányba sodródik. A tavalyi szezon átigazolásai meggondolatlanok és értelmetlenek voltak. Először is az isteni Andreu igazolásával vesztettünk 100 milliót, majd a csodás játékosaink fizetése miatt kerültünk először anyagi válságba. Ezt követően próbáltuk menteni a menthetőt és Nocciolini és Stoica eladásával rendeztük a büdzsét és igazoltunk használható, ám karrierje alkonyán lévő játékosokat. Célunk a gyors csapaterősítés volt, ám ezzel a húzásunkkal annyit értünk el, hogy folyamatosan elértéktelenedő "nyugdíjasok" vannak a keretben.
Ahol most vagyunk: Öreg védelem és középpálya, valamint gyenge fiatal csatársor tehetséges, de még nem "kész" játékosokkal.
Tervek: a csapatot mindenképpen át kell szerkezetileg és életkorban alakítani. Legyünk gyengébbek, tapasztalatlanabbak, DE ne legyenek horribilis fizetések, ne legyenek többségben a "túlkoros" játékosok. Az osztályozós hely szerencsére könnyedén megszerezhető, így egy gyengébb és szűkebb kerettel is bent tudunk maradni és tudunk spórolni arra, hogy a következő szezonban még jobbak lehessünk, fejlődjünk, mert sajnos a fejlődésünk a kapkodás miatt erősen megtorpant!
Nagyon nagy baj nincs, hiszen a fizetések rendben vannak, valamint a néhány eladás után ki tudjuk javítani a hibánkat, és tudjuk folytatni azt az utat amely helyes volt, de letértünk róla. A szezon végén fog igazán látszani, hogy mekkora veszteséget okozott ez a néhány rossz döntés! 

 

Kiverpuhl - Mena FC  1:1  "Az eredmény magáért beszél"
Menáék taktikusan focizva egy pontot elhoztak az esélyesebbnek ítélt Kiverpuhl otthonából. A gólt a norvég Ole Bjerke szerezte egy pontrúgásból.
Bjerke: "Nagyon sokat gyakoroltam ifista koromban a pontrúgásokat. Most, amikor Papit lefaltolták balkötőben láttam, hogy az ellenfél kapusa sorfalat állít, miközben nem kértük a kilenc métert. innentől kezdve csak el kellett találnom az üres oldalt. Boldog vagyok, hogy ilyen nagyszerűen mutatkoztam be."

Újpest Mindörökké - fc Szalci  4:1 "Nem sikeült a bravúr"
Maurer góljával még vezetni tudott az ezüstérmes a bajnok ellen, ámm az újpestiek hamar kiegyenlítettek és megfordították a mérkőzést. A találkozó összességében kiegyenlített volt, a gólarány túlzásnak tűnik. A következő fordulókban, minden bizonnyal könnyebb meccs vár majd Szanyiékra.

Thai Viperák - AnciTeam  0:3   "Megvan az első"
Anciék (számunkra) szoktalanul ellentámadással próbálták meglepni ellenfelüket, ami azzal az eredménnyel járt, hogy hihetetlen könnyedséggel elhozták a 3 pontot az ugyancsak újonc Viperák otthonából. A győzelem erőt adhat a folytatáshoz, ám annyi biztos, hogy innentől kezdve jönnek a komolyabb ellenfelek.

Tökösgyereke FC - Realpool   3:2   "honnan hozták vissza?"
Tulicsapata a poklot is megjárta a meccs folyamán, hiszen csapata az első félidő 15. percében még 2:0 arányú vesztésre állt (talán bennük maradt még a tavalyi év). Aztán varázsütésre érkezett Yngvesson, aki egyenlített, majd a hazaiak folyamatosan felőrölték a vendégeket, így változatos meccsen győztek a Tökösök (ezt a tényt igencsak régen közölhettük), és előléptek a csoport egyik esélyesének.

FC Viki13 - RED MAD DEVILS  9:1  "Tetszett!"
Ugyan, a legalacsonyabb osztályról van szó, de Vámoszék már a VI.-osztály színvonalán fociztak. A meccs képe alapján annyi látható, hogy a hazaiak nagyon unalmas szezon előtt állnak, hiszen aligha akat ellenfelük ebben az osztályban. Ez egyik oldalról pech, a másikról viszont jó, hiszen a mester nyugodtan építheti a csapatát. A meccs egyik kiemelkedő alakja a két gólig jutó magyar Szirmai Guszti volt.

Az FC Zsoma az antifoci csapatán gázolt át 5:0 arányban (Krecska Oszi dupéázott), míg a Vfb Tatabánya fordulatos meccsen hozta el a három pontot a KE Bulls csapatától (4:2).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr79914708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tuli80 2009.02.01. 10:59:31

Tisztelt Manager Urak!

Először is gratulálok a győzteseknek illetve Menának az x-hez (bravúr volt)!
Kedves János!
Ez igazán nagy pofon volt (6) nem méltó a Jansi fc hírnevéhez!
Azt gondolom,hogy egy fajta "Mena vonalat" kezdtél el képviselni és úgy néz ki,hogy az nem jó!Folytasd az évekkel ezelőtti megkezdett munkát,mert az sikeres volt és ne kísérletezgess más hatására (Mena)!Sok sikert !

A saját csapatomról csak annyit,hogy sokkal könnyebb győzelemre számítottam,de lényeg a 3 pont!

viki013 2009.02.01. 16:35:09

jansi te ne azzal törődj,hogy én mennyit kapok a barátság kupán.néz szét a saját portádon mert ott a baj nem kicsi! igaza van Tulinak ne legyél mena.SZERÉNYEN mint a képességeid!menának mindegy

Mena77 2009.02.01. 18:41:33

Érdeklődnék kedves manager társaim,hogy én milyen vonalat képviselek amit nem érdemes követni? Tervszerű munka folyik,mind gazdasági ,mind szakmai téren és még az eredmények is jönnek !!!
Nem értem magukat Vámosi és Tulák úrak !!
Amúgy gratulálok a győzteseknek és persze a saját csapatomnak ,hogy laza játékkal X-et sikerült csinálni a félelmetesen erős Kiverpuhllal !
Janesszal beszéltem telefonon a mérkőzés után és hirtelen mikor meghallottam a hangját azt hittem gyász van a családban,nem gondoltam ,hogy ennyire szívén viseli ezt a méretes zakót .

Jansi_ 2009.02.01. 19:17:14

Vámosi kolléga! Levontam a konklúziót a meccsből. Meg is írtam, hogy sajnos voltak dolgok, amiben rosszúl döntöttem. Igyekszem javítani.
DE én az V. osztályban vagyok, és jövőre is ott leszek! Nem a VII. osztályban, vagy a hatodikban a Hajrá és a Vámosi FC-ből összekovácsolt csapattal, amivel már az első fordulóban elszáll a feljutási esélyed. :))))

Kössz Mena a részvétet... Nehezen aludtam, de az amiatt volt, mert rossz az ágy. Sőt, ma meg nem is fogok aludni, mert Super Bowl van! :)))

viki013 2009.02.01. 20:30:20

hát ha így folytatod akkor jövőre ugyanabban az osztályban játszunk!valamit elnéztél dupáj.rajt cél győzelem lesz. sok dolgod lesz ezzel a "brigáddal" de azért sok sikert.remélem a következő fordulóban nyersz mert akkor nem tudom mit fogsz lecserélni.talán magadat? :-) hahahahahahahaha

Jansi_ 2009.02.01. 21:43:47

:))))) Akkor csinálok egy új csapatot és elölről kezdem mint Te. :D

Ne félj, nem leszek 6. osztályú jövőre. :)

Köszi a bíztatást! ;)

viki013 2009.02.02. 08:36:20

........azért vannak a jó barátok.............
süti beállítások módosítása