Bari kupa

VI. Bari kupa indulás a kupakiesés után. Sorsolás hamarosan....

Hírek

Események

Szavazás

jelenleg nincs szavazás

Utolsó kommentek

  • j4ns1: Bubu! Te tuuudoool! (2011.03.12. 09:59) Meg is vagyunk!
  • Mena77: Hát csak abban az esetben lesz értelme, ha történni is fognak események és arról tudósítás is kész... (2010.09.10. 07:46) Megújulunk...
  • viki013: jansi jobban várom mint a karácsonyt! remélem az új honlapon aktívabb is leszel :-) (2010.09.09. 19:40) Megújulunk...
  • viki013: @Jansi_: rátok sose tudnék haragudni(max egy esetben de azt úgyse csinálnátok) (2010.09.09. 19:36) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Jansi_: @Mena77: jaja.. Nekem sajna nem ez a helyzet... Benne van most a pakliban könnyedén a két zakó is.... (2010.09.09. 15:47) Továbbléptünk az 5. körből is!
  • Utolsó 20

14. Forduló - A zárás!

2009.01.11. 04:00 - Jansi_

ÚjpestFC69 - Jansi FC    1:1

Az utolsó fordulóban sem sikerült győzni, ugyanis egy kimondottan unalmas találkozón 1:1-es döntetlent értünk el a jövőre VI. osztályú újpesti csapat ellen. Csapatunk gólját a tehetséges Batty szerezte, aki élete első gólját szerezte tétmeccsen.

Eric mester: "A szezon végére egy "kicsit" átalakult a keretünk, amit igencsak megérzünk mostanában, hiszen a támadásunk Nocciolini és Stoica távozásával eléggé harmatos lett. Dolgozunk azon, hogy jövőre itt javuljunk. Remélhetőleg addigra beérnek tehetségeink, és meglepetésekre leszünk képesek!"

 

Mena FC - Potyaleső FC     3:0

Könnyed sétagaloppot mutatott be a tartalékos Mena csapat, és így is 3 góllal vette az utolsó forduló állította akadályt! A meccs minden percében érződött, hogy a fiúk és a mester is fejben már a szerdai kupadöntőn járt. A győzelemmel meglett a 4. hely és a biztos bentmaradás!

 

Vfb Tatabánya - Tricky FC    4:1

Valamicskét szépített a tatabányai csapat az utolsó fordulóban, ugyanis látványos, 3 gólos győzelmet arattak. Ám a győzelem ellenére még sok olyan hang van Mole csapatának támogatói között, akik szerint csalódás volt az idei év és a 4. hely.

 

nemespeti - fc Szalci   0:4

Könnyen, ahogy mindenki várta.
A legnagyobb fejlődésen végigment csapat a bajnokság második helyét kaparintotta meg, amely bővel a várakozáson felül van. Kérdés, hogy jövőre milyen célokkal vágnak majd a bajnokságnak a "szalci-legények"? Üröm az örömben, hogy sajnos Gorják Zsoltinak nem sikerült elnyernie a csoport gólkirálya címet!

 

csokentusz - AnciTeam  0:2

Megvan a bajnoki cím! Harmadik V. osztályú szezonjában sikerült az aranyat bezsebelni Anci fiainak. Azt, hogy osztályozóra vagy egyenes ági feljutásra kerül sor, csak lapzártánk után tudhatja meg a nyilvánosság. Gratulálunk a csapatnak!

 

Elvetemült vérnyulak - Tökösgyerekek FC  2:7

Lebotozták a botokat Tuli fiai. A sors humorérzékének tudható be, hogy Magaték az utolsó fordulóban brillírozhattak a tulajdonos nélküli "baráti társaság" ellen. Hamarosan kiderül, hogy a mester mennyire elégedett azzal a csoporttal, ahová kerül a csapata!

 

Antifoci - FC Zsoma 3:4 - Gólgazdag találkozón, Mika 2 góljának és parádés játékának köszönhetően az FC Zsoma győzelemmel zárta a bajnokságot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jansifc.blog.hu/api/trackback/id/tr83870098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása